A fost lansat un CMS pentru cea mai ieftina gazduire: NETCreator CMS Sute de site uri web pe un server

Sistemul de administrare continut NETCreator CMS este un sistem cu adevarat revolutionar, fiind optimizat la extrem, iar pentru aceasta va recomandam sa analizati datele din tabelul informativ urmator, in care gasiti o comparatie intre NETCreator CMS si unul dintre CMS-urile de top existente:

– Numar de fisiere: ~40 de fisiere (NETCreator CMS), ~5.000 de fisiere (Alt CMS)
– Dimensiune pe disc: ~0.3 MB (NETCreator CMS), ~10 MB (Alt CMS)
– Cereri catre baza de date (cu infatisarea prestabilita): ~2 cereri/pagina (NETCreator CMS), ~80 cereri/pagina (Alt CMS)
– Memorie PHP utilizata (cu infatisarea prestabilita): ~0.4 MB (NETCreator CMS), ~8 MB (Alt CMS)
– Timp generare pagina (cu infatisarea prestabilita): ~0.09 sec (NETCreator CMS), ~0.85 sec (Alt CMS)
– Galerii de imagini: DA (NETCreator CMS), NU (Alt CMS)
– Galerii video: DA (NETCreator CMS), NU (Alt CMS)
– Timp de postare articol (articol deja compus): 30 sec (NETCreator CMS), 1 min si 43 sec (Alt CMS)
– Dimensiune baza de date (peste 7.000 de articole cu galerii de imagini si video): 15 MB (NETCreator CMS), 50 MB (Alt CMS)
– Procesor utilizat (testat pe un website cu multi vizitatori): 0.5% (NETCreator CMS), 28% (Alt CMS)

“Foarte multe site-uri web ajung sa plateasca pana la cateva sute de dolari pe luna pentru a se putea gazdui, din cauza numarului mare de resurse folosite. Stiti care este cauza site-urilor care merg incet sau care ajung sa fie blocate de furnizorul de gazduire din cauza numarului mare de resurse folosite? Sistemul CMS, de administrare, rulare si afisare a site-ului. Am conceput noi unul: NETCreator CMS, care foloseste pana la 1/600 din resurse, in comparatie cu alte CMS-uri.”, a spus un reprezentant NETCreator.

Fiecare pagina vine cu un “Ghid automat” care ii ajuta pe administratori cu explicatii amanuntite despre toate functiile disponibile, cu pasi si indicatii care apar pe cran. Nu trebuie sa stii nimic. Asadar, administratorul este ghidat prin paginile administratiei NETCreator CMS, astfel incat sa se poata acomoda rapid cu interfata de administrare.

NETCreator CMS dispune de o interfata simpla de administrare si de postare articole cu galerii de imagini, galerii video, liste de linkuri etc. Articolele pot fi impartite pe categorii si subcategorii, pana la orice nivel. Pot fi adaugati si autori.

O facilitate importanta a Sistemului de administrare NETCreator CMS este programul de administrare fisiere (File Manager), special conceput sa optimizeze si sa micsoreze imaginile automat, inainte de urcarea lor pe server (proces care ruleaza instant), astfel incat fisierele sa nu ocupe mult spatiu pe server si sa se incarce cat mai rapid. Spre exemplu, o imagine de 1.9 MB a fost optimizata instantaneu si urcata la dimensiunea de 0.2 MB.

De asemenea, NETCreator CMS dispune si de un editor de text (WYSIWYG) propriu, realizat special pentru o stilizare si editare a articolelor cat mai rapida, similara scrierii in editorul de text al calculatorului. Un mare avantaj al acestuia este faptul ca nu modifica sursa HTML & JavaScript pe care o poate introduce administratorul, in comparatie cu alte editoare de text, iar cei ce scriu articole stiu foarte bine ce inseamna asta.

Un alt avantaj foarte important al NETCreator CMS este faptul ca fiecare pagina poate avea o infatisare diferita (poate avea un template diferit), ca si cand ar fi vorba despre mii de site-uri diferite.

Administratorul de site si dezvoltatorul pot crea si “elemente”, precum un magazin virtual, integrate in NETCreator CMS. I-am pus toate functiile la dispozitie. Iar daca el nu se descurca, o facem noi pentru tine.

O documentatie elaborata este pusa la dispozitia dezvoltatorilor (webmasteri), despre avantajele tehnice ale NETCreator CMS, modul in care ele pot fi folosite, precum si despre crearea unui template (infatisare), a unui element sau modul, campuri personalizate in administratie etc.

Administratorul site-ului poate adauga, de asemenea, si module, adica arii de continut text/media diferite fata de articole, care apar de obicei in partile laterale ale site-urilor (ex: cautare, meteo, ultimele noutati, meniu cu butoane). Un avantaj foarte important al acestui sistem este faptul ca un modul poate fi setat sa apara doar pe anumite pagini, sa nu apara pe anumite pagini, sa apara pe pagina unui singur articol sau a unei singure categorii etc. Tot nu-ti vine sa crezi?

Chiar daca NETCreator CMS este conceput astfel incat sa consume cat mai putine resurse si sa realizeze cat mai putine cereri catre baza de date, totusi, in cazul in care site-ul ajunge sa aiba extrem de multi vizitatori, iar resursele serverului incep sa devina insuficiente, NETCreator CMS pune la dispozitia administratorilor, sectiunea “Cache”, care te scapa pana si de aceasta problema, optimizand si mai mult intreg sistemul. Pare fenomenal!

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele si facilitatile noului sistem revolutionar de administrare de continut NETCreator CMS. 

Informatii detaliate, alte avantaje, precum si documentatia simpla pentru programatori, pot fi accesate aici: http://cloud.netcreator .us/services/cms

Descarca NETCreator CMS acum! NETCreator CMS este oferit GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire NETCreator Hosting, pentru toate site-urile pe care le vei gazdui pe acel server: http://netcreator .us