adidas Originals celebreaza trei modele clasice cu cea mai recenta campanie “1000 Back”

29 martie 2024
Autor:
Style Market Online SRL

In continuarea  noii sale platforme globale si directii creative din 2023 “We gave the world an Original, you gave us a thousand back”, adidas Originals prezinta o noua campanie, care exploreaza mostenirea culturala a brandului printr-un omagiu adus comunitatilor care au purtat modelele Gazelle, Samba si Handball Spezial din trecut si pana in prezent.

Campania este concentrata pe aceste trei siluete emblematice din cultura sportului–Gazelle, Samba si Handball Spezial. Initial create pentru sporturi diferite, de la alergare si antrenamente, la fotbal sau handbal, de la nasterea lor, fiecare model clasic a continuat sa aiba un impact asupra diverselor medii, culturi si miscari sociale.

Filmat si regizat de Vincent Haycock, filmul campaniei il are ca protagonist pe Carlisle Aikens, skateboarder profesionist si membru al echipei adidas Skate Team, incercand sa ii capteze energia atemporala. Un tablou al vietii vazut prin povestea a o mie de adidas Originals, un film dintr-un singur cadru fluid ce il surprinde pe protagonist mergand pe strada si trecand pe langa scene care pun in prim-plan oameni, comunitati, identitati si subculturi care si-au insusit adidas.

O serie de imagini aduc un omagiu suitei de oameni si personalitati care poarta adidas Originals astazi – fiecare in stilul propriu, scriind noi capitole pentru modelele emblematice atemporale. Samba, Handball Spezial si Gazelle sunt surprinse intr-o serie de locatii si contexte, povestea campaniei aducand la viata versatilitatea unor sneakeri ce pot fi purtati intr-o mie de feluri.

Alaturi de filmul campaniei si imagini, adidas Originals celebreaza spiritul siluetelor sale clasice si oamenii care le confera o noua personalitate astazi cu un digital hub care gazduieste continut generat de useri. Fanii modelelor sunt invitati sa-si expuna look-urile folosind #Samba #Gazelle si #Spezial in social media.

De la sport la skate, muzica si fashion.
Odata devenit un clasic, ramane un clasic pentru totdeauna.

Despre adidas Originals:

Inspirat de mostenirea bogata a brandului adidas in sport – unul dintre brandurile sport de top din lume, un designer global si creator de incaltaminte si imbracaminte sport - adidas Originals este un brand de lifestyle fondat in 2001. Avand la baza arhiva adidas, adidas Originals continua sa dezvolte patrimoniul brandului prin inovatie de produs permanenta si abilitatea de a filtra creativitatea si curajul de pe terenurile si stadioanele sportive prin lentila culturii contemporane tinere. Marcat de trifoiul iconic, folosit pentru prima data in 1972 si sustinut de cei care continua sa formeze si sa defineasca cultura creativa, adidas Originals continua sa fie in prima linie ca brand de fashion urban.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram