Concurs de Tranzactionare Online POSDRU 132920

4 decembrie 2014

Centrul de Piete Financiare Interne si Internationale ( h t t p : / / p i e t e f i n a n c i a r e . r a u . r o) organizeaza un CONCURS DE TRANZACTIONARE in mediul virtual in perioada 10 decembrie 2014 - 10 ianuarie 2015.

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de facultatea si universitatea de provenienta.

Participarea la CONCURSUL DE TRANZACTIONARE este gratuita.

CONCURS DE TRANZACTIONARE este un proces simulat de tranzactionare pe pietele financiare internationale prin utilizarea platformei de tranzactionare online Startrade 360 (varianta demo), apartinand SSIF Tradeville S.A..
Concursul se va desfasura intr-o singura etapa, iar participantii care ocupa primele 4 pozitii in clasamentul final al Concursului vor primi fiecare premii in valoare de 1.250 lei (premiu acordat direct in bani).
La deschiderea conturilor de tranzactionare participantii vor primi o suma virtuala de 20.000 EUR pe care o vor folosi ca sursa de finantare a tranzactiilor pe pietele financiare. Scopul participantilor va fi obtinerea pana la sfarsitul perioadei de concurs a celei mai mari valori a portofoliului individual.
Juriul Concursului va fi alcatuit din trei specialisti din domeniul financiar-bancar.
Ierarhizarea participantilor se va face in ordinea descrescatoare a valorii portofoliilor individuale, rezultand astfel clasamentul final al Concursului.
Valoarea totala a premiilor este de 5.000 lei.

Dupa deschiderea contului de utilizator, participantii vor completa FORMULARUL DE INSCRIERE.
In urma completarii formularului de inscriere, participantul se va prezenta personal la sediul Universitatii Romano-Americane, din bd. Expozitiei nr.1B, sector 1 Bucuresti, corp B, etaj 1, sala 119, pentru a completa in original toate documentele care sa ateste incadrarea sa in grupul tinta al proiectului, conform solicitarilor OIPOSDRU (Formular inregistrare grup-tinta, Declaratie de consimtamant, Adeverinta de student/masterand pentru participanti din afara Universitatii Romano-Americane, copie CI).
Prin inscrierea la concurs, participantul declara expres ca a citit, a inteles si este de acord cu termenii si conditiile prevazute in METODOLOGIA DE CONCURS.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram