98 dintre pacientii Kinetic Sport amp; Medicine sunt satisfacuti de tratamentele de recuperare efectuate in cadrul acestei clinici

Invitatia de a participa la studiu si de a completa chestionarul de satisfactie a fost lansata catre pacientii care au beneficiat de cel putin un tratament in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, pe parcursul ultimelor 12 luni.

“Chestionarul a inclus un numar de zece intrebari si a fost astfel conceput incat sa sintetizeze feedback-ul pacientilor in legatura cu serviciile de recuperare medicala si sportiva oferite in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, precum si gradul de satisfactie al acestora cu privire la colaborarea avuta cu echipa noastra”, a declarat Gelu Cosma, kinetoterapeut si managerul clinicii Kinetic Sport & Medicine.

“De asemenea, am dorit sa aflam care este parerea pacientilor cu privire la punctele tari, dar si punctele slabe ale clinicii si cum ar putea ar putea echipa Kinetic Sport & Medicine sa ii serveasca mai bine pe viitor. Totodata, prin intermediul acestui studiu de satisfactie am vrut sa aflam care sunt domeniile in care respondentii anticipeaza o nevoie de tratament in urmatoarele sase luni”, a adaugat Gelu Cosma.

Principalele rezultate ale studiului, prezentate mai jos, stau la baza procesului de optimizare a calitatii serviciilor oferite pacientilor clinicii Kinetic Sport & Medicine.

Pacientii acorda o importanta foarte mare recomandarilor primite din partea membrilor familiei, prietenilor, colegilor de serviciu etc., atunci cand trebuie sa selecteze o clinica pentru efectuarea tratamentelor de recuperare medicala si/sau sportiva. Acest criteriu de selectie constituie, totodata, motivul principal (mentionat de 71% dintre respondentii studiului de satisfactie) pentru care pacientii au ales sa vina pentru prima data la clinica de kinetoterapie si fizioterapie Kinetic Sport & Medicine.

Totodata, reputatia kinetoterapeutilor, preturile practicate si beneficiile obtinute in urma tratamentelor de recuperare reprezinta pentru pacientii care au participat la acest studiu criterii importante in alegerea unei clinici de recuperare medicala si/sau sportiva, in general.
Majoritatea pacientilor evalueaza pozitiv toate aspectele privind clinica Kinetic Sport & Medicine, analizate in cadrul studiului de satisfactie: localizarea clinicii, disponibilitatea (timpul scazut de asteptare pana la efectuarea urmatoarei programari), respectarea programarilor (timpul scazut de asteptare inainte de a intra in cabinet), programul de lucru al clinicii, comunicarea cu pacientii, dotarile clinicii, evaluarile aparatului locomotor, tratamentele de recuperare medicala si/sau sportiva, precum si preturile practicate.

De asemenea, kinetoterapeutii din cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine au fost evaluati de catre respondentii acestui studiu de satisfactie ca fiind eficienti, respectiv foarte eficienti, in legatura cu indeplinirea urmatoarelor sarcini: realizarea unei evaluari corecte a aparatului locomotor, atitudine calda si prietenoasa, acordarea unor sfaturi competente si oferirea de raspunsuri pertinente la intrebarile pacientilor, capacitate de ascultare cu privire la preocuparile acestora, precum si realizarea unor tratamente reusite.

Chiar daca reducerile de pret si ofertele speciale se bucura de un interes crescut in randul pacientilor, observam ca in proportie de 70%, respondentii au o parere foarte buna sau buna despre preturile practicate la clinica Kinetic Sport & Medicine.

Analizand nevoile de tratament anticipate de respondentii la studiu, cele mai frecvente tipuri de servicii sunt reprezentate de kinetoterapie (22% din totalul raspunsurilor inregistrate pentru aceasta intrebare), masaj (22%), fizioterapie (17%), terapie manuala (11%), precum si tratamentele de refacere si recuperare sportiva (10%). Evaluarea aparatului locomotor reprezinta, de asemenea, unul dintre serviciile oferite de clinica Kinetic Sport & Medicine, de care respondentii la studiu anticipeaza ca vor avea nevoie in urmatoarele 6 luni (8% din totalul raspunsurilor primite).

98% din totalul respondentilor la studiu ar recomanda rudelor, prietenilor sau colegilor lor sa se trateze la clinica Kinetic Sport & Medicine. In plus, luand in considerare toti factorii care i-au influentat pe parcursul vizitei/vizitelor in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, pacientii sunt in general foarte multumiti de serviciile de recuperare de care au beneficiat. Astfel, 68% s-au declarat foarte satisfacuti, 30% satisfacuti, in timp ce 2% dintre respondenti au mentionat ca nu stiu sa raspunda la aceasta intrebare. Nu s-a inregistrat nici o remarca negativa cu privire la acest aspect analizat.

Despre Kinetic Sport & Medicine

Clinica de recuperare medicala si sportiva Kinetic Sport & Medicine a fost deschisa la inceputul anului 2012, in Bucuresti, cu scopul de a imbunatati calitatea vietii pacientilor, printr-un mix de proceduri si tratamente de kinetoterapie si fizioterapie, care si-au dovedit eficienta in practica medicala.

Calitatea tratamentelor efectuate in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine este asigurata atat prin profesionalismul echipei de kinetoterapeuti indrumati de Gelu Cosma, cat si prin dotarile de ultima generatie de care dispune clinica.

Pacientii clinicii Kinetic Sport & Medicine beneficiaza de evaluari de specialitate si de tratamente de kinetoterapie si fizioterapie personalizate in functie de afectiunile de care sufera, astfel incat sa isi poata recupera in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii forma fizica atat de necesara in desfasurarea activitatilor de acasa, de la serviciu sau a activitatilor sportive.

PR & Comunicare:
Starpoint Consulting
Simona Wist
Telefon: 0731.322.554
E-mail: simona.wist@starpoint.ro