9 sfaturi pentru a alege puzzle-uri

16 februarie 2021
Autor:
HNR Creative Dimension

În această perioadă, familiile de pretutindeni completează mai multe puzzle-uri ca niciodată. Cine ne poate învinui? Completarea puzzle-urilor este o activitate extrem de potrivită pentru a fi realizată în familie. Când plouă, este prea cald sau prea frig pentru a fi afară cu copiii dvs. sau căutați pur și simplu lucruri de făcut acasă cu copiii dvs., puzzle-urile sunt o opțiune excelentă.

 

Indiferent dacă sunteți nou în lumea puzzle-urilor sau le faceți de ani de zile, probabil că ați fost copleșit de varietatea de puzzle-uri disponibilă. O căutare generică de puzzle-uri pe orice site poate dezvălui sute până la mii de opțiuni. Cum alegeți un puzzle potrivit familiei dvs. dintre atâtea alegeri?

Având în vedere acest lucru, am venit cu o listă pe care o puteți folosi pentru a vă ajuta atunci când vine vorba de alegerea unor puzzle-uri, jucarii distractive pentru copii.

6 lucruri la care să vă gândiți înainte de a cumpăra un puzzle

  1. Câți ani au constructorii de puzzle-uri? Cât de dificil poate fi un puzzle? Dacă copiii dvs. sunt mai mici sau mai noi la puzzle-uri, poate ar trebui să începeți cu un puzzle de 300 de bucăți sau mai puțin. Dacă aveți mai multă experiență și sunteți gata pentru o provocare, alegeți un puzzle cu 1000 de piese.
  2. Unde vă veți construi puzzle-urile? Luați în considerare spațiul de care aveți nevoie. Cele mai multe cutii de puzzle listează măsurătorile puzzle-ului final. Folosiți-l ca ghid.
  3. Luați în considerare iluminarea. Există o iluminare adecvată în zona dvs. de puzzle? Prea multă lumină sau întuneric și poate deveni greu să distingeți o piesă de puzzle gri de una albastră închisă sau o culoare de alta.
  4. Gândiți-vă la bugetul dvs. Cât doriți să cheltuiți pentru a cumpăra un puzzle? Puteți găsi puzzle-uri pentru fiecare buget. În general, cu cât un puzzle are mai multe piese, cu atât mai mare este calitatea pieselor sau cu cât este mai artistică, cu atât este mai scump. Înainte de a cumpăra puzzle-uri, decideți ce doriți să cheltuiți.
  5. Ce veți face cu puzzle-ul, atunci când nu lucrați la el? Puteți găsi online câteva opțiuni care vă permit să stocați puzzle-uri în siguranță, în timp ce nu lucrați la el.
  6. Ce veți face când veți termina puzzle-ul? Puteți folosi lipici pentru puzzle pentru a ține piesele în poziție în timp ce căutați rama perfectă.

 

3 moduri în care să alegeți un puzzle

Alegeți puzzle-uri pentru locurile pe care vă place să le vizitați.

Puzzle-urile pot fi unul dintre cele mai bune suveniruri, pentru a vă ajuta să vă amintiți o vacanță de familie sau o excursie împreună. De fiecare dată când completați puzzle-ul cu copiii dvs., le puteți povesti despre amintirile din călătorie.

Găsiți un puzzle pentru locul în care doriți să mergeți.

Visați la o vacanță într-un loc exotic? Plănuiți o călătorie la munte? Numărați zilele până la următorul concediu? Un puzzle tematic de vacanță poate face parte din numărătoarea inversă a călătoriei. Folosiți unul pentru a vă surprinde copiii cu o vacanță. Sau construiți un puzzle-ul în timp ce vorbiți despre lucrurile pe care vreți să le faceți împreună în vacanța de familie.

Selectați imagini de puzzle care vă aduc bucurie.

Există anumite imagini care ne pot face mai fericiți. Alegeți una dintre aceste teme de puzzle pentru a aduce mai multă bucurie în ziua voastră: cu tematică de flori, plaje, scene de pădure, cascade, animale sau mâncare.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram