fbpx

86 de planuri de afaceri inscrise in competitia Fii T A Re – Tineri Antreprenori Responsabili 40 de idei de afaceri vor

Pe 27 mai 2015, ora 23:59, s-a incheiat perioada de inscriere a planurilor de afaceri in concursul lansat de Academia de Studii Economice alaturi de Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT, compania de consultanta Loop Operations si CCDL Events and Training, in cadrul proiectului Fii T.A. Re! Tineri Antreprenori Responsabili. Pe durata a 10 zile, pe platforma proiectului au fost incarcate 86 de planuri de afaceri, avand o distributie ce permite atingerea tuturor obiectivelor propuse in proiect, dupa cum urmeaza: Bucuresti | 62 planuri; Ilfov | 6 planuri; Gorj | 3 planuri; Dolj | 7 planuri; Valcea | 3 planuri; Mehedinti | 3 planuri; Olt | 2 planuri; sub 25 de ani – 32 de participanti; peste 25 de ani – 54 de participanti.
Intre 28 mai si 3 iunie, cele 86 de planuri de afaceri inscrise in competitie vor fi analizate pe baza grilei de evaluare disponibila AICI, urmand ca in cursul zilei de 3 iunie 2015 sa fie publicata lista celor 40 de castigatori. Evaluarea planurilor de afaceri va fi realizata de o comisie formata din reprezentanti ai mediului academic, financiar-bancar, ai patronatelor si ai mediului de business care sustin programe antreprenoriale. Lista completa cu membrii comisiei de evaluare va fi publicata in cursul zilei de astazi pe site-ul proiectului.
In perioada 18 – 27 mai, tinerii din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest au fost provocati sa conceapa idei inovatoare de afaceri pentru a obtine finantari de 25.000 de euro. La concursul de idei de afaceri s-au putut inscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus sa lanseze ideea de afacere in una din cele 2 regiuni. Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc.
Pentru a afla toate informatiile privind criteriile de eligibilitate si metodologia de evaluare a planurilor de afaceri, consultati documentele disponibile AICI.
*Proiectul „FII T.A. Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti – Ilfov si Sud-Vest.