fbpx

Pantofi primavara anului 2019

Pantofi la modă pentru primăvara și vara anului 2019?

Ei strălucesc cu un sclipici de paiete, au tocuri îndoite și în loc de o curea în jurul gleznei, o brățară. Obligatori în sezonul viitor, trebuie să îi purtăm în compania șosetelor. Dacă credeți că în 2018 designerii au promovat pantofi ciudați și urâți, aceste tendințe vă pot uimi.

Am fost deja obișnuiți să vedem adidași rătăciți , pantofi sport stilizați în anii ’90 si sandale ortopedice. Chiar și carapacea cu blănuri sau cu tocuri înalte de tip rață ne-a facut sa ne oprit să ne întrebăm. Cizmele albe considerate de mulți ani un simbol al kitsch-ului, precum și pantofii cu degetele de la picioare. Se pare că designerii s-ar îndepărta în cele din urmă de promovarea încălțămintei urâte, dar noua generație de clienți îi plac proiectele surprinzătoare și distinctive, și astfel, acestea sunt cele care vând cele mai buni acum.

Sclipici, strasuri, stralucire

Care este cea mai mare tendință atunci când vine vorba de pantofi la modă în primăvara și vara anului 2019 ? Flash. Pantofi cu piele metalica, paiete cusute, cizme de vara  cu un mozaic de plăci strălucitoare, cizme placate sau dublate și adidași de argint .

Brățări

Dacă pantofii strălucitori nu sunt suficienți pentru tine, în noul sezon, investește în tocuri înalte sau sandale cu o brățară în loc de cureaua clasică din jurul gleznei. La modă, sunt atât catarame cu lanț de pandantive boho (acnee), cât și o balerină cu brățară metalică împodobită cu pietre. Tendințele sunt, de asemenea, inscripționate cu pantofi decorați cu lanțuri groase, franjuri sau arc de pânză.

În compania șosetelor

Designerii ne-ar convinge de mult timp un duo: pantofi și șosete. În primăvara și vara anului 2019, conform lor, trebuie să purtăm pompe de pește, sandale elegante în compania șosetelor gri sau a genunchiului negru. La modă există și șosete transparente “seara”, cu o luciu potrivită pentru midii elegant cu toc înalt. Nu uitați că șosetele în mână cu pantofii vor fi mai eficiente la petrecere decât la plajă.

Transparență din cauciuc

Arătau ca niște pantofi de plastic, pantofii transparenți de triumf au fost deja celebrati în anotimpurile anterioare. Ei au fost promovati de designeri, celebrități și au avut o slăbiciune specială pentru ei. În primăvara și vara anului 2019 vom purta din nou cizme și sandale din plastic transparent. Moda va fi , de asemenea ace „plastic“, pantofi de cauciuc realizate din benzi și flip-flops, care aproape nu s-au vazut niciodată pe picioare.

Un astfel de duo va fi grozav, în ceea ce privește stilul încă din anii ’90, dacă credeți că în 2018 designerii au promovat pantofi ciudați și urâți, urmatoarele tendinte pentru fete cu stil https://fetecustil.ro vă pot uimi.