fbpx

7 motive să alegi Glory Hotel când cauți cazare în Oradea

Planifici o călătorie în Oradea? Indiferent de tipul de călătorie, personală sau profesională, vrei cu siguranță cazare ieftină, dar extrem de confortabilă, un hotel premium la preț decent, situat foarte convenabil în oraș. O idee excelentă este să alegi Glory Hotel Oradea, deschis recent pe piața hotelieră din Oradea, dar devenit rapid unul dintre preferații călătorilor – drept dovadă, se pot consulta recenziile online. Iată în ansamblu nu mai puțin de 7 motive pentru care merită să iei în calcul Glory Hotel când cauți cazare Oradea pentru a face o rezervare online sau la telefon:

1. Ai parte de cazare wellness cu intimitate maximă, căci există saune umede și uscate în unele camere. Exact, chiar în camerele de hotel, o facilitate inedită în România. Nu mai trebuie să ieși din cameră pentru a merge la saună, ai totul la îndemână, confort maxim.

2. Design modern, dotări noi de ultimă generație, de maximă calitate, confort la cel mai înalt nivel – iată o promisiune făcută de Glory Hotel încă de la lansare, care se vede că este îndeplinită chiar și doar vizualizând fotografiile de pe website-ul oficial gloryhotel.ro.

3. Un hotel de 4 stele cu prețuri avantajoase, cazare ieftină pentru segmentul premium – este posibil ieftin și bun, la Glory Hotel. Prețurile sunt prietenoase mai ales dacă se face rezervare directă. Se dorește a se oferi cazare premium la prețuri accesibile în Oradea, în orice moment din an.

4. Locație centrală, aproape de toate obiectivele – Glory Hotel este aproape de centrul orașului Oradea, poziționat totuși într-o zonă liniștită. Oaspeții au acces ușor și la shopping (mall), restaurante și diverse obiective turistice. Chiar și la aeroportul din Oradea se ajunge imedit cu un taxi, la un preț extrem de mic.

5. Glory Hotel pune constant accent pe partea de servicii pentru oaspeți. Așadar, dincolo de toate dotările premium, se oferă servicii pe placul oaspeților cazați în acest hotel din Oradea. Personalul este mereu la dispoziție, asigurându-se de confortul maxim al clienților.

6. Desigur că vrei să mergi la sigur, deci să te cazezi la un hotel Oradea cu recenzii foarte bune, un hotel testat de alți turiști. Pentru Glory Hotel Oradea, găsești imediat recenzii super favorabile pe platformele de încredere în domeniu (Google, Booking.com). Recenzii reale de la oameni reali. Te vei convinge și tu și probabil vei posta o recenzie în același gen.

7. Glory Hotel din Oradea este ideal pentru călătorii de orice fel, de la afaceri la city break sau romantic. Orice tip de călătorie, orice fel de călători. Pe cont propriu în Oradea, cu jumătatea de cuplu, cu familia sau cu prietenii? La Glory Hotel ai parte de cazare pe placul tău. Trebuie doar să încerci să faci rezervări online cazare Oradea cât mai din timp, pentru a te asigura că vei găsi camere disponibile – veștile bune circulă repede, deci pot fi perioade foarte aglomerate.