7 lucruri pe care o femeie inteligenta nu le cere de la partenerul ei

Multe femei comit o intreaga serie de greseli atunci cand intra intr-o relatie si au impresia ca barbatii le datoreaza ceva, ceea ce duce la pierderea increderii si a respectului si, in cele din urma, la distrugerea relatiei. Iata aici care sunt secretele femeilor inteligente pentru o relatie sanatoasa.

  1. O femeie inteleapta este increzatoare in sine si nu le cere celorlalti sa ii poarte de grija.Atunci cand incepe sa se intalnesca cu un barbat, uneori femeia au tendinta de a avea pretentia ca acesta sa o hraneasca, sa o imbrace si sa o distreze. Totusi, barbatul nu este obligat sa supravegheze pe cineva, in afara de propriii copii si la fel sta treaba si in cazul femeilor. Barbatul poate alege sa aiba grija de tine, dar nu este obligat sa o faca.
  2. Nu-i cere sa renunte la ceea ce-i place.Nu-i cere niciodata partenerului tau de viata sa renunte la jobul lui sau la un hobby pentru a petrece mai mult timp cu tine. O femeie inteligenta stie ca asta il va face nefericit, pentru ca viata lui si a oricui este compusa dintr-o multitudine de elemente mici si reprezinta mai mult decat iubirea lui pentru tine.
  3. Nu-l forteaza sa-si abandoneze prietenii si familia. Poate fi cazul in care nu suporti un prieten de-al lui sau o ruda, dar asta nu inseamna ca este obligat sa renunte la aceste legaturi de dragul tau. Chiar daca ti se pare ca acestia au o influenta proasta asupra lui, nu este decizia ta. El pretuieste prieteniile pe care le-a construit de-a lungul timpului si relatia pe care o are cu membri familiei sale nu este mai putin importanta pentru el decat este relatia voastra pentru tine, chiar daca uneori are conflicte cu ei.
  4. Nu-i cere sa impartaseasca aceleasi interese ca si ea.Daca partenerul tau uraste sa danseze, dar visul tau este sa dansezi salsa cu el, sunt sanse mari ca el sa te refuze indiferent de situatie, iar tu nu ai dreptul sa insisti. Imagineaza-ti cum te-ai simti daca el ar incerca sa te oblige sa faci ceva ce detesti. Aminteste-ti ca este posibil sa nu aveti anumite interese comune, fara ca acest lucru sa indice lipsa iubirii sau a respectului reciproc.
  5. Nu-l obliga sa fie altcineva. O femeie care cunoaste adevarata valoare a unei relatii nu-i cere partenerului ei sa se schimbe. Ea stie ca este indragostita de un om care se va schimba doar daca isi doreste asta pentru el. Fara indoiala, un barbat pretuieste cu adevarat o femeie care il accepta asa cum e si care il inspira sa devina o persoana mai buna intr-un mod discret.
  6. Nu-i cere sa ignore alte femei.Este timpul sa privesti adevarul in fata: barbatii nu pot sa nu observe alte femei frumoase. Asta ar fi impotriva naturii lor. Nu vorbim, insa, despre a le permite sa flirteze deschis cu alte femei. Totodata, si privirea femeilor este atrasa de alti barbati atractivi, cu care nu sunt intr-o relatie si nu exista nicio cale sa eviti acest lucru. Cea mai buna solutie este sa accepti acest lucru cu calm.
  7. Are incredere in el.O femeie desteapa nu cere dovezi de iubire si afectiune sau dovezi ca nu a fost inselata de la cel de langa ea. Cand legatura dintre ea si partenerul ei este construita pe incredere, o femeie nu ii va cere niciodata sa o lasa sa arunce o privire in telefonul lui sau sa-i dea parola de la e-mail. Un om matur gaseste astfel de comportamente jignitoare si are tot dreptul sa gandeasca asa.