fbpx

7 Idei de retinut in alegerea unui carucior pentru copii

mama care isi plimba copilul in carucior de copii

Alegerile facute pentru cumpararea obiectelor pentru copii, sunt intotdeauna precedate de un studiu atent realizat in legatura cu siguranta sau rezistenta. Caruciorul pentru copii este important deoarece ofera confort, posibilitatea de deplasare pentru distante mari si siguranta. Prinderile lui, modul in care este realizat sau facilitatile, trebuie sa fie luate in calcul si comparate atunci cand se ia decizia finala. Iata 7 idei de retinut in alegerea unui carucior pentru copii, de care trebuie sa tii cont:

  1. Rotile silentioase si care protejeaza impotriva vibratiilor foarte mari, sunt perfecte pentru copii

Un element foarte important in alegerea unui carucior pentru copii, este cel legat de constructia rotilor. Ele pot avea dimensiuni diferite, caracteristici speciale si metode imbunatatite de franare sau de blocare pentru a nu pleca de pe loc atunci cand nu il poti supraveghea. Alegerea trebuie sa tina cont si de atenuarea vibratiilor, astfel incat bebelusul sa nu simta nici un pic denivelarile.

  1. Vrei un carucior 2 in 1 sau 3 in 1?

Cand alegi caruciorul pentru copil, trebuie sa tii cont de stilul de viata si de modul in care il vei utiliza. Specialistii magazinului Gezo.ro recomanda un carucior simplu, sau unul care are un singur suport pe care se pot monta mai multe tipuri de accesorii. Poti opta pentru un carucior 2 in 1, care are un suport clasic si un landou sau care are scoica pentru masina. De asemenea, poti dori un carucior care are toate cele trei optiuni. Astfel, vei putea sa il folosesti in orice ocazie si la orice varsta a copilului, conform limitei maxime indicate. Daca ai landou, poti sa il utilizezi pentru nou-nascut si daca ai scoica, poti sa il folosesti atunci cand te deplasezi cu masina. Dupa ce varsta copilului depaseste 12/15 luni sau greutatea de 13kg se pot folosi scaune auto pentru siguranta si confort.

  1. Culoarea poate sa fie importanta pentru tine

Culorile carucioarelor sunt foarte vesele si vii sau delicate si neutre. Poti opta pentru ceea ce ti se potriveste si te poti bucura de o culoare care sa te reprezinte pe tine sau care sa se potriveasca pentru copilul tau.

  1. Carucior clasic, elegant sau sport?

In alegerea caruciorului trebuie sa tii cont si de stilul pe care il preferi. Poti cumpara un carucior cu tendinte moderne sau clasice, cu aspect care este potrivit pentru tine. Un carucior sport este potrivit pentru tine daca ai un stil de viata activ si vrei sa il poti manevra cu usurinta oriunde.

  1. Ai nevoie de copertina pentru ploaie sau de plasa de tantari, in functie de clima si de zona in care locuiesti

Tine cont de clima si de conditiile meteo din zona in care locuiesti atunci cand vrei sa cumperi un carucior. Vei putea adauga anumite accesorii care vor proteja copilul de soare, de frig sau care vor fi perfecte pentru indepartarea insectelor.

  1. Cat este de usor de montat caruciorul pe care il cumperi? Cum te poti deplasa cu el?

Ai nevoie de un carucior potrivit pentru tine si pe care sa il poti manevra cu usurinta oriunde te duci.

  1. Accesoriile pot sa fie de ajutor spun specialistii magazinului online Gezo.ro

Alege accesoriile care sunt perfecte pentru tine. Poti opta pentru suport pentru pahar, pentru suport de geanta sau alte elemente.