16 mai 2018
Autor:
Suits Advertising

In Bucuresti, tema inchirierilor de masini nu este o tema extrem de comuna atunci cand vine vorba de optiunile de trafic in interiorul sau in afara orasului. In perceptia oamenilor din Bucuresti exista doar conceptele de transport in comun sau de masina personala. Lor li se adauga bineinteles si mijloacele alternative de deplasare, mijloace care au castigat destul de multa popularitate in ultimii ani: bicicleta, role, trotinete etc.

DpdRent vine cu o noua alternativa pentru transportul in Bucuresti si anume cu inchirierea de masini. In alte tari este o solutie extrem de des folosita in alte tari, dar in Romania este inca la inceput si a inceput incet, incet sa infloreasca cel mai mult in Bucuresti, unde traficul este intens si numarul de locuitori este extrem de mare. De aceea, serviciile de rent a car din Bucuresti pot salva extrem de multe persoane din situatii neplacute si bineinteles, poate deveni o solutie extrem de buna. Campaniile specializate in servicii de inchirieri de masini din Bucuresti isi pun la dispozitie ofertele de inchirieri auto pentru ca ai nevoie de transport sau care necesita asistenta rutiera.

O solutie foarte buna in Bucuresti ar fi inchirerea unei masini si astfel, firmele de transport pot oferi servicii in acest sens:

  • Inchirieri de masini pentru transfer in Bucuresti – serviciul de inchiriere auto strict pentru transportul in interes personal in interiorul orasului si utilizeaza masina inchiriata la fel ca masina proprie.
  • Inchirieri de masini pepntru transfer de la aeroport – serviciul de inchiriere a unei masini special destinate transferului catre aeroport sau bineinteles, de la aeroport in oras. Atentie, caci cursele de taxi de la aeroport si pana in oras pot fi foarte costisitoare, deci este posibil sa fie mai rentabil sa inchiriezi masini.
  • Inchirieri auto pentru plimbare prin Romania – acest serviciu include aceleasi avantaje ca si punctul anterior, cu mentiunea ca acestea sunt extinse la nivelul tarii.
  • Inchirieri auto cu sofer: inchirierea de masina cu sofer presupune un pret mai mare pentru serviciile un sofer care sa asigure transportul.
  • Asistenta rutiera – bineinteles, serviciul de inchirieri auto DpdRent ofera si asistenta rutiera pentru situatiile in care masina personala a clientului are probleme. Asistenta rutiera de la DpdRent este non stop.

Ce acte ai nevoie pentru a reusi sa inchiriezi o masina in Bucuresti?

Toate companiile care inchiriaza masini vor cere viitorilor clienti niste documente personale pe baza carora sa fie inchiriat contractul de leasing pentru autovehiculul inchiriat. Astfel, clientii trebuie sa prezinte o copie dupa buletin, adeverinta de salariat si copie contract de munca etc.

Aceste acte servesc ca o garantie pentru furnizorul de servicii si permit realizarea unei oferte personalizate care sa raspunda dorintele clientului, dar sa isi asigure suficiente garantii de plata furnizorului. Astfel, serviicile de inchirieri auto Bucuresti devin o optiune la indeamana pentru orice persoana ce doreste sa beneficieze de transport auto chiar si fara sa detina o masina personala sau sa apeleze la mijloacele de transport in comun.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram