6 avantaje ale unui magazin SH si de ce te poti gandi la o astfel de afacere

Tendintele din ultima perioada s-au focusat asupra magazinelor SH care au devenit din ce in ce mai populare si apreciate de majoritatea cumparatorilor. Vremurile dificile din punct de vedere economic ii determina pe oameni, in special femeile, sa se reorienteze atunci cand vine vorba despre cumparaturi.

Punand accent pe calitate, acestea prefera sa isi achizitioneze haine de la second-hand care arata mult mai bine decat altele care sunt noi si comercializate in magazinele traditionle. Articolele de imbracaminte din magazinele SH sunt deseori haine de firma, asadar alegerea de a cumpara o haina de calitate si de brand la un pret redus este o alegere inteleapta.

Astfel, cand se aduce in discutie avantajele acestui tip de afaceri, lista intocmita mai jos prezinta cateva atuuri bine delimitate.

Costuri reduse

Pornind de la principalul motiv pentru care o afacere nu este usor de deschis si anume, costurile financiare, in privinta unui magazine SH lucrurile stau diferit. In comparatie cu orice alt magazin, costul de pornire al unei afaceri cu haine second-hand este redus. Amplasarea, gasirea unui importator de haine si cunoastere potentialilor clienti si nevoile lor sunt alte lucruri fundamentale care sustin productivitatea unui magazine SH.

Calitatea hainelor en gros de firma

Un principal factor ce influenteaza decizia de cumparare este calitatea hainelor. Astfel de haine en gros de firma provin din Europa de Vest. Produsele, dintr-o gama variata, de la copii pana la adulti sunt asezate in stocuri in functie de anotimp. Pe langa sortarea aceasta, marfa este grupata si in functie de brandul de provienienta.

Preturi accesibile, marfa de calitate

Intrucat marfa achizitionata de la importator va fi revanduta, preturile de cumparare a hainelor sunt reduse. Oferta este conceputa in asa fel incat partenerii depozitului sa achizitioneze marfa in conditii avantajoase din punct de vedere financiar.

Comanda online

Avand in vedere ca internetul este prezent in viata fiecarui individ si ca la capitolul managementul timpului lucrurile stau cam dificil, hainele en gros de firma pot fi comandate chiar si online. Lista preturilor fara TVA este afisata, iar transportul, dupa un anumit numar de kg. comandate este gratuit. Pentru transparenta si siguranta partenerilor, inainte de expedierea coletului, continutul acestuia este fotografiat.

Clienti multumiti

Provenind din Anglia, Germania si Italia, calitatea hainelor este incontestabila, tocmai de aceea clientii opteaza pentru achizitionarea lor. In comparatie cu pretul intreg din mall al unor asemenea produse, pretul pentru aceeasi calitate, doar ca la mana a doua este mult mai avantajos.

Devenind din ce in ce mai populare, tinerii, acea parte a populatiei care inca nu e in totalitate stabila din punct de vedere financiar, aleg sa frecventeze si sa-si compuna diverse outfituri din magazinele SH, alegand piese vintage sau moderne.

Impact asupra mediului inconjurator

O chestiune sensibila si despre care se speculeaza frecvent in prezent este diminuarea consumului excesiv, indiferent de natura acestuia. Asadar, se pune accent si se promoveaza reciclarea bunurilor, inclusiv haine. Pe langa acest lucru, industria textila are un impact negativ asupra mediului si prin poluarea cu emisii de carbon.

Comportamentul consumatorilor a fost afectat de criza economica, tocmai de aceea, acestia au inceput sa fie mai chibzuiti atunci cand vine vorba despre cumparaturi. Incercand sa gaseasca alternative potrivite, acestia incep sa aleaga magazinele SH in detrimentul celor traditionale.

Astfel, de la capitalul initial, raportul pret/calitate, cererea clientilor si interesul lor pana la protejarea mediului prin diminuarea poluarii, deschiderea unui magazin cu haine SH este o alegere optima in societatea actuala.