5 situatii cand inchirierea masinii este cea mai buna optiune

An de an solicitarile cu privire la serviciile de rent a car cresc, insa la fel se intampla si cu numarul firmelor care ofera masini de inchiriat. De ceva ani, Romania este in top 5 la inchirieri de masini, dupa Olanda si Italia.

Cand alegi sa inchiriezi o masina in Bucuresti o faci pentru a economisi bani si pentru confortul personal. Desi inca exista romani care nu iau in calcul o astfel de optiune, serviciul rent a car poate reprezinta planul de rezerva si chiar o alternativa mai convenabila, in functie de conjuncturi si de cerintele sau nevoile proprii.

Iata cele mai frecvente 5 situatii in care bucurestenii opteaza pentru o masina inchiriata:

Atunci cand calatoresc mult, mai ales in scop de afaceri. In Romania sunt prea putine firme care ofera masina pentru deplasari, astfel incat multi romani au ajuns la concluzia ca este mai rentabil sa inchirieze una. In felul asta angajatii au posibilitatea de a ajunge la destinatie in timp util sau sa transporte partenerii de afaceri ai firmei in conditii mai mult decat satisfacatoare.

Pentru vacante. Chiar daca ai o masina, cand pleci cu familia in vacanta iti trebuie un model mai incapator, dar care sa fie confortabil si pentru cei mici. Iar daca vrei sa pleci in vacanta cu prietenii, tot o masina inchiriata te salveaza – multe companii ofera microbuze si masini 4×4, care iti ofera sansa unei experiente noi, la volanul masinii mult visate.

Momentan nu iti permiti o masina. Desi ai un permis de conducere de ceva timp, o masina costa. Sau poate inca nu ai gasit un model conform nevoilor tale. Te poti bucura de o masina practica si fiabila pentru perioada de timp in care vei economisi, pentru a putea beneficia de propriul autovehicul.

Pentru evenimente speciale. Mijloacele de transport in comun sunt excluse din start atunci cand vine vorba de nunti, botezuri sau alte asemenea ocazii. Ai posibilitatea sa iei un taxi, insa de cele mai mult ori transportul cu taxiul te solicita la costuri destul de mari. In aceste situatii este de dorit sa inchirieri o masina eleganta drept carte de vizita pentru un eveniment de mare amploare.

Te muti si ai nevoie de o masina. Chiar daca ai o masina personala, poate nu iti doresti sa o murdaresti sau zgarii ori este neincapatoare pentru lucruri – o masina inchiriata te scuteste de multe drumuri si te ajuta sa economisesti si bani.