5 Motive sa Comanzi Mici Acasa

10 aprilie 2019
Autor:
Schinteie Florentina

Mititeii sunt un preparat imprumutat, dar cu mare impact pentru cultura si preferintele gastronomice ale romanilor. Fiind pentru prima data pregatiti acum 100 de ani in Turcia,  micii au devenit o mancare traditionala a romanilor, indeosebi de 1 Mai, de Paste sau cu ocazia unei iesiri la iarba verde. Acum, de cand munca gospodinelor este mult simplificata, micii sunt si mai apreciati, pentru ca acest preparat poate fi comandat gata preparat la domiciliu.

Pentru a plasa o comanda mici in Bucuresti, este suficient ca pofticiosii sa acceseze adresa online a restaurantului La Gil, si sa dea comanda. Aici vor gasi toate detaliile pentru a face acest pas, de la pretul unui meniu, pana la garniturile pe care au posibilitatea sa le comande.

Principalele motive pentru a comanda mici la domiciliu sau la birou

Sunt foarte multe persoane care aleg sa isi comande mancare de pe internet, de la meniurile oferite de restaurante, la pizza, iar acum au posibilitatea sa comande si meniuri de mici. Cele mai mari avantaje pe care le presupune o comanda mici includ:

  1. Mai putin timp – pentru prepararea micilor in mod traditional, oamenii pierd cel putin cateva ore. De la cumparaturile facute pentru a procura carnea de mici, carbunii, lemnele, pana la timpul necesar pentru a incinge gratarul si pentru a prepara micii in mod corect, totul dureaza foarte mult. Iar in afara de picnicuri sau iesirile la iarba verde cu prietenii, oamenii nu au prea mult timp pe care sa il dedice unui singur preparat.
  2. Mai putin fum – prepararea micilor presupune foarte mult fum, fie ca sunt facuti la gratar in aer liber, fie ca sunt facuti in bucatarie la grill. Comandand livrarea micilor la domiciliu, clientii sar peste foarte multe etape si se bucura de o masa copioasa.
  3. Mai putini bani – desi nu pare, plasarea unei comenzi de mici la domiciliu este o varianta mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar decat prepararea micilor in casa sau la iarba verde. In plus, portiile sunt suficient de mari, sunt satioase si preparatele delicioase si usor de digerat. In oferta restaurantului La Gil, un mic costa doar 3 lei, pret in care sunt incluse painea si mustarul.
  4. Mai putin efort – acesta este un punct foarte, foarte important al livrarii micilor la domiciliu. Gospodinele nu mai depun efort, nu mai transpira, nu se mai umplu de miros si de fum, nu isi ocupa timpul cu spalatul vaselor, nu mai sterg grasimea scursa pe tigaie sau pe grill, nu mai strang mizeria ramasa in urma gatitului.
  5. Gust mai bun – gustul micilor preparati in restaurant nici nu se poate compara cu gustul micilor preparati acasa. Acestia sunt aromati, suculenti, gustosi, au acea aroma specifica preparatelor la gratar, fiind foarte apreciati chiar si de cei mai pretentiosi clienti. In plus, micii la gratar nu sunt niciodata necopti la mijloc sau arsi, nu ajung deja reci, ci pur si simplu sunt asa cum ar trebui sa fie.

Persoanele foarte ocupate, care nu au timp sa pregateasca cina pentru cei dragi sau care nu reusesc sa satisfaca exigentele musafirilor invitati la masa, cele care au nevoie de timp pentru a se relaxa sau nu sunt campioane la fript mici pe grill, sunt invitate sa nu ezite sa comande mici la gratar cu garnitura de cartofi prajiti de la restaurantul La Gil.

Astfel, isi pot surprinde invitatii, colegii, familia, fara a incinge macar un carbune, fara a da foc la un lemn si fara a spala o tigaie. Restaurantul La Gil ofera clientilor oportunitatea de a comanda nu numai mici la gratar, ci si pulpe, piept de pui, pastrama de oaie, ceafa de porc, muschi de porc sau de vita, frigariu si carnati de Plescoi cu diferite feluri de garnituri la cel mai bun pret!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram