fbpx

5 motive pentru care merita sa folosim adezivi hotmelt in propriile proiecte

Utilizarea de adezivi prin topire este considerata o practica excelenta, atat in micile proiecte personale cat si in constructiile de amploare mai mare. Popularitatea acestor adezivi hotmelt se datoreaza lipirii foarte puternice si durabile, o caracteristica foarte cautata in ziua de astazi datorita standardelor tot mai inalte impuse atat de clienti, cat si de profesionisti.

Adezivi hotmelt – alegeera potrivita in orice situatie

Lipirea cu adezivi hotmelt este in acelasi timp avantajoasa pentru ca rezista foarte bine la conditiile de mediu considerate a fi nefavorabile. Ploaia, umiditatea sau temperaturile extreme nu vor afecta calitatea si rezistenta lipirii, deci adezivii de topire sunt din ce in ce mai cautati.

Pe langa rezistenta unor astfel de lipiri, adezivii hotmelt se intaresc foarte rapid, deci nu este nevoie de timp suplimentar sau proceduri speciale pentru a asigura o lipire corecta. Rezultatul este comparabil cu cel obtinut de adezivii foarte puternici, deci lipirea hotmelt se face fara batai de cap, obtinand o rezistenta comparabila cu adezivii clasici de calitate inalta.

Este important ca produsele folosite sa fie unele sigure din toate punctele de vedere, iar adezivii hotmelt sunt foarte favorabili si din considerente ecologice. Acestia nu lasa in urma materiale, substante sau vapori care afecteaza mediul inconjurator sau sanatatea noastra si a animalelor de casa.

Pentru o intelegere mai buna a caracteristicilor adeziviilor cu topire, specialistii ne enumera urmatoarele beneficii:

  1. Sunt printre cei mai ieftini adezivi de pe piata. Putem gasi adezivi hotmelt in toate magazinele specializate/de profil la preturi relativ mici, acestia avand o consistenta relativ simpla, insa foarte eficienta;

  2. Au o rezistenta foarte buna la apa si la umezeala. Acest lucru ii face ideali pentru o gama foarte variata de proiecte si lucrari amplasate in locuri cu umiditate mare sau expuse la intemperii;

  3. Se usca/intaresc foarte repede. Spre deosebire de adezivii clasici, care uneori necesita aplicarea de presiune pe materialele lipite timp de minute bune, adezivii hotmelt revina la forma solida in numai cateva secunde, ajutandu-ne sa lucram mult mai rapid si eficient;

  4. Lipirea este una foarte rezistenta. Rezultatul lipirii hotmelt este unul care poate concura cu usurinta cu cel obtinut prin adezivii PVAC de calitate inalta, fiind unul dintre motivele pentru care principiul hotmelt atrage din ce in ce mai mult atentia oamenilor;

  5. Se pot folosi atat in mediul extern, cat si in interior. Rezistenta foarte crescuta la apa si la fluctuatii de temperatura ii face potriviti in orice mediu. Conditiile de exterior nu afecteaza nici calitatea lipirii si nici rezistenta adezivului in timp. Lipirea in interior este la fel de avantajoasa datorita rapiditatii si usurintei cu care adezivii hotmelt sunt folositi.

Lipirea prin adezivi hotmelt este un procedeu care nu da gres. Bineinteles, conteaza si calitatea adezivului folosit. In acest sens, recomandarea specialistilor este sa achizitionam produse numai din magazine de profil cu experienta.

Adezivi hotmelt siguri si eficienti

Magazinul Klebrom ofera produse potrivite foarte multor tipuri de proiecte si lucrari, indiferent ca suntem in cautarea de adezivi hotmelt sau de alte materiale pentru finisarea lucrarilor (lacuri, folii).

Klebrom ofera solutii profesionale clientilor, atat prin punerea la dispozitie aici a unor produse de calitate superioara, de la branduri cunoscute si testate (Kleiberit, Zobel, Renolit), cat si prin asistenta tehnica oferita si profesionalismul echipei.

Produsele de calitate inalta si experienta placuta de cumparare au convins un numar foarte mare de clienti care revin regulat la Klebrom pentru noi achizitii. Klebrom ne invita sa descoperim si noi aceste avantaje!