fbpx

5 motive pentru care ar trebui sa te angajezi inca din timpul facultatii

Nu multi sunt cei care doresc sa se angajeze inca din perioada facultatii, mai ales cand banii sunt inca oferiti de parinti. Drama cea mai mare se petrece dupa terminarea facultatii, perioada in care sponsorizarea din partea parintilor incepe sa dispara usor usor. Perspectiva unui job level-entry prost platit nu pare chiar cea mai atractiva, mai ales ca multe companii le sugereaza noilor angajati sa lucreze peste program pentru a-si demonstra profesionalismul.

Asa ca ce ar trebui facut in acest sens, pentru ca aceasta perspectiva a viitorului sa nu mai fie atat de sumbra? Raspunsul este unul destul de evident, angajarea inca din perioada facultatii. Pentru a nu rata cursurile, seminariile sau laboratoarele, ar fi indicat sa se gaseasca o slujba cu program flexibil. In plus, daca este si bine platita, sansa de a trai pe picior mare si de a face economii suplimentare pare sa fie mai sigura ca niciodata. Daca esti o fata carismatica, frumoasa si inteligenta, beyou-studio.ro este sansa ta de a straluci la propriu.

Pentru a te convinge ce importanta covarsitoare are un loc de munca inca din perioada facultatii, cele 5 argumente vor fi de-a dreptul revelatoare.

Nu mai exista problema iesirilor in oras

Orice student se confrunta cu problema banilor, mai ales cand trebuie platita chiria. Iesirile in oras, dar si achizitionarea de haine par sa fie demult uitate. De cele mai multe ori, banii primiti de acasa se duc exclusiv pe mancare. Un loc de munca ar fi de un real ajutor in acest sens, mai ales daca este la fel de bine platit precum cele disponibile la studioul Be You. Frigiderul va fi tot timpul plin, iar orice iesire in oras, intr-un club sau la un concert va fi oricand posibila.

Independenta, dulce independenta

Atunci cand banii provin din partea parintilor, situatia nu este atat de avantajoasa pe cat pare. De cele mai multe ori, primirea lor vine cu o serie de conditii in ce priveste modul in care ar trebui utilizati.

In schimb, odata cu angajarea, aceasta povara dispare si nimeni nu va mai cere socoteala privind modul in care sunt folositi.

Maturizarea vine odata cu asumarea responsabilitatii

Indiferent de profilul job-ului ales, asumarea responsabilitatii este unul dintre criteriile care asigura angajarea. In plus, s-a demonstrat ca studentele care lucreaza inca din perioada facultatii au chiar note mai mari decat cele care nu lucreaza deloc. Se pare ca un loc de munca nu a fost niciodata mai avantajos decat acum.

Interactiuni cu persoane din grupuri sociale diferite

Un loc de munca inseamna noi experiente, care pot fi acumulate si datorita oamenilor cu care s-a colaborat de-a lungul timpului. In domeniul videochatului, in care conversatiile au loc in limba engleza, situatia este si mai interesanta. Nu numai ca exista posibilitatea de a cunoaste noi persoane, din culturi diferite, dar in acelasi timp abilitatile de comunicare in limbi straine sunt imbunatatite considerabil.

Dupa enumerarea acestor argumente, inca mai crezi ca statutul de persoana care inca nu s-a angajat iti este favorabil? Daca nu, cauta ofertele de job potrivite pentru tine si aplica; nu vei regreta, mai ales daca sunt bine platite, precum cele oferite de Be You.