5 motive pentru a alege PizzaLivrare ro

Primul serviciu la nivel national pentru livrare de pizza la domiciliu, PizzaLivrare.ro, reprezinta o alternativa originala pentru comenzile de pizza online.

O adevarata inovatie pe piata romaneasca a comenzilor online, PizzaLivrare.ro, se adreseaza exclusiv celor isi doresc o paleta larga a optiunilor de restaurante si pizzerii din orasul lor de unde pot comanda pizza online.

PizzaLivrare.ro este o platforma online unde restaurantele si pizzeriile se pot inregistra pentru a oferi clientilor lor posibilitatea de a vizualiza in intregime meniurile acestora si de a efectua rapid comenzile online.

5 motive pentru a alege PizzaLivrare.ro ar trebui aduse in atentia iubitorilor de pizza si de comenzi online:

1. PizzaLivrare.ro constituie un sediu virtual central unde consumatorul poate vedea toate restaurantele din orasul sau si unde poate descoperi altele noi. PizzaLivrare.ro functioneaza deja in cele mai mari orase din tara, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea si Satu Mare, iar baza de date a companiei are inscrise peste 500 de restaurante si pizzerii. Printre clienti se numara cele mai prestigioase restaurante si pizzerii din fiecare oras.

2. Consumatorul beneficiaza de posibilitatea sortarii restaurantelor pe baza anumitor criterii:
• Un sistem de rating care are la baza experientele anterioare ale altor clienti si care evidentiaza reputatia mai mult sau mai putin buna a unui restaurant anume
• Pret
• Timpul necesar livrarii comenzii

3. Toti utilizatorii PizzaLivrare.ro vor fi permanent la curent cu meniurile complete, inclusiv cu preturile actualizate ale fiecarui restaurant sau ale fiecarei pizzerii, fiind exclus riscul dezinformarii de orice fel.

4. Usurinta si rapiditatea comenzilor online care in ultimii ani se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare. Consumatorii doresc ca lucurile sa fie facute cat mai rapid si intr-o maniera cat mai simpla, din confortul caminului lor, iar comanda online intruneste aceste doua calitati de baza, transformand experienta oricarui consumator intr-una eficienta.

5. Avand in vedere faptul ca pizza a devenit demult una dintre principalele optiuni ale consumatorilor gurmanzi care comanda acasa sau la job, serviciile de pizza delivery oferite de PizzaLivrare.ro sunt expres, la timp si de cea mai buna calitate, exact pe gustul clientilor.

De asemenea, PizzaLivrare.ro intinde o mana de ajutor si pizzeriilor cu care colaboreaza, contribuind la cresterea numarului clientilor acestora in fiecare zi.