fbpx

5 locuri de vizita in Grecia de la amaryllistour ro

Daca iti place istoria antica si locurile frumoase, atunci Grecia este un loc ideal pentru urmatoarea ta vacanta. Grecia este bogata in istorie, cultura bucatarie, natura si orase frumoase, moderne. Amaryllistour.ro iti spune in cele ce urmeaza ce ai vrea sa vizitezi daca esti in cautare de sejururi interesante in Grecia:

Acropole in Atena
Acropole este atractia turistica cea mai populara in Grecia. In prezent, exista doar ruine pentru a marca fostul templu, dar daca iti place istoria , vei aprecia fiecare piatra cu siguranta.

Templul lui Poseidon
Din moment ce esti in Atena, ai putea face o calatorie pana la Capul Sounion. In acest loc se afla Templul lui Poseidon. Aceste ruine aflate la Marea Egee te vor transporta inapoi in cele mai vechi timpuri. Ar trebui sa iti planuiesti vizita la apus de soare, peisajul in aceasta perioada a zilei devine pur si simplu ametitor.

Santorini
Insula Santorini este legata de foarte multe legende. Este, de asemenea, un loc foarte romantic in cazul in care cauti vacante in Grecia in doi. De fapt , multe filme romantice au fost facute pe insula. Frumoasele cladiri albe si peisajul minunat fac aceasta insula un loc grozav pentru a fi vizitat. Petrece-ti aniversarea casatoriei in Santorini si va fi cu siguranta o experienta minunata.

Micene
Daca esti un mare fan al razboaielor istorice, Micene este locul pentru tine. Aceasta cetate antica a facut fata mai multor armate invadatoare. De fapt, cele mai multe artefacte de aur expuse in Muzeul National de Arheologie au venit din aceasta cetate care este recunoscuta pentru zidurile sale uriase si o poarta uluitoare.

Creta
In cele din urma, insula Creta este cel mai bun loc pentru a petrece ultimele zile din sejurul tau in Grecia. Aproape fiecare lucru bun pe care aceasta tara il are de oferit poate fi gasit in aceasta insula. Poti vizita aici un vechi palat dar poti face si o sesiune de shopping nebuna in magazinele din jur. Pana sa te si pierzi in Creta poate fi foarte distractiv. Nu conteaza daca iti place sa te relaxezi pe plaja sau sa petreci pana dimineata intr- un club de noapte – in Creta ai parte de tot ce iti doresti.

Amaryllistour.ro te invita sa faci sejururi pentru cupluri si familii in Grecia pentru a te bucura fara riscuri de ce e mai bun intr-o vacanta.