5 jucarii de care copilul tau se poate bucura in aer liber

Vine vara si odata cu ea pofta de joaca. Chiar daca au la indemana tablete, telefoane si o multime de alte tehnologii de care se pot bucura in casa, toti copiii apreciaza joaca afara, atata vreme cat au cu ce sa se joace. Daca nu stii cu ce sa iti convingi copilul sa se joace afara, iata 5 jucarii pe care le va indragi de la prima vedere.

  1. O masinuta electrica. Este jucaria ideala, pe care o poate folosi la toate plimbarile prin parc sau pe strada. Masinutele electrice din ziua de astazi sunt din ce in ce mai performante si imita extrem de bine masinile folosite de adulti. Atunci cand faci o astfel de achizitie este bine sa tii cont de varsta, de siguranta pe care o ofera si de autonomie. Exista masinute care pot sa reziste fara probleme cateva ore si masinute care rezista doar cateva zeci de minute. Evident, costurile pot sa difere si ele destul de mult.
  2. O bicicleta. Copilaria nu este asa frumoasa fara o bicicleta. Este bine sa iti inveti copilul sa mearga pe bicicleta inca de la cele mai fragede varste. La inceput pe biciclete mici, de plastic, apoi pe biciclete cu roti ajutatoare si atunci cand creste, pe biciclete de dimensiuni normale. Pasiunea pentru bicicleta se poate transforma in sanatate si disciplina.
  3. O minge. Banala minge poate sa fie suficienta petru a-l atrage pe cel mic afara. Daca il duci in parc, unde gaseste o multime de alti copii, mingea poate sa fie cea mai buna jucarie. In aceeasi idee ii poti cumpara alte accesorii pentru sporturi: rachete de tenis, palete de tenis, freesbie si lista poate sa continue cu absolut toate accesoriile gandite pentru sporturile de echipa.
  4. Un pistol cu apa. Daca tot este vara, apa poate sa fie un element excelent pentru racorire. Un pistol cu apa poate fi arma perfecta pentru cel mic, cu care ii poate impusca pe ceilalti copii sau pe adulti. Partea buna este ca ii impusca cu o doza de racoare.
  5. O trambulina. Daca ai curte cu suficient spatiu, o trambulina este achizitia perfecta. Copilul  va sari cat este ziua de lunga si nici nu vei sti cand trece timpul

Este bine sa il convingi pe cel mic sa faca sport in aer liber, in conditiile in care poate obtine sanatate, o buna coordonare a corpului si elimina riscul de obezitate.