fbpx

5 dintre cele mai comune tratamente faciale cerute de clientii unui salon

Orice zi la spa sau la salonul de infrumusetare si ingrijire personala va fi incompleta fara un  tratament facial. Pielea ta obosita ar putea avea nevoie de mai multa ingrijire si de protectie suplimentara, dupa o zi lunga. Dar de foarte multe ori poate fi greu sa decizi exact ce tratament sa alegi din multitudinea de variante. Desigur, de aceea fiecare salon are specialistii sai, care iti vor recomanda in urma unei consultatii ce anume ai nevoie.

 

Insa, de cele mai multe ori, specialistii sugereaza sa incepi cu elementele de baza. Mai jos ti-am pregatit un articol cu cele mai comune 5 tratamente cerute de catre clienti, in urma unei consultatii cu un specialist in infrumusetare si ingrijire personala.

 

  1. Terapiile LED

Ce sunt aceste tratamente?

Diodele care produc lumina (LED-uri) emit lumina care trece prin piele pentru a ajunge la straturile profunde, actionand in moduri diferite, in functie de lungimea de unda a luminii. Esteticienii plaseaza diferite tipuri de lumina pe fata in timpul sesiunilor de tratament, care de obicei dureaza de la cateva minute la o ora si jumatate, in functie de tratament.

 

Astfel de solutii ajuta la ingrijirea pielii si la lupta impotriva imbatranirii premature. In principal, sedintele vor fi de anti-aging. Pulsatiile de lumina activeaza celulele producatoare de colagen si elastina, 2 proteine care fac ca pielea ta sa arate mai ferm. Astfel de proceduri sunt excelente pentru tratarea ridurilor.

 

  1. Masajul facial – Tratamentul European Facial

Cel mai des intalnit masaj facial este masajul european – este o tehnica destinata curatarii in profunzime a pielii. Cum functioneaza acest tip de tratament facial? Desi exista variatii de la salon la salon, componentele sale de baza raman aceleasi: etapa de curatare, apoi cea de  exfoliere, aburi, extractii (de obicei optionale), masaj, iar apoi aplicarea unei masti calmante si hidratanta cu protectie solara.

 

Te poti bucura de acest tratament