fbpx

5 cadouri simbolice pentru bărbaţi

Simbolurile sunt baza pe care s-au construit relațiile dintre oameni, iar atunci când vrei să-ți exprimi sentimentele pentru o persoană prin intermediul unui cadou, acesta va trebui să fie unul simbolic, cu valoare sentimentală. Și cum nu doar sexul feminin este impresionat de cadouri care să inspire emoție și imaginație, ne-am gândit să-ți propunem câteva idei de cadouri inspirate prin care poți impresiona un bărbat. Iată, așadar, 5 cadouri simbolice pentru bărbați! 

1.Brățară personalizată, unul dintre cele mai simbolice cadouri 

Cadourile personalizate au întotdeauna avantajul de a transforma un cadou banal, într-unul de excepție. Vrei să oferi un cadou unic unui bărbat? O brățară personalizată poate fi una dintre cele mai inspirate și mai simbolice idei de cadouri. Alege o brățară dintr-un metal prețios și personalizeaz-o cu inițialele numelui său sau cu o dată importantă pentru relația voastră, indiferent de natura acesteia. Cu siguranță vei reuși să impresionezi prin gravura sugestivă și plină de semnificație! 

2.Un set de butoni eleganți, o altă alegere inspirată 

Pentru bărbați, nimic nu poate reda mai bine stilul rafinat și eleganța decât un set de butoni eleganți pentru manșete. Așadar, dacă te afli în postura de a impresiona un bărbat elegant printr-un cadou simbolic, o pereche de butoni personalizați poate fi cadoul perfect. Cu atât mai mult dacă alegi un model lucrat din aur și argint, ce permite reliefarea inițialelor numelui său într-o manieră stilizată și elegantă! 

3.Un etui de brichetă din argint, un cadou simbolic corporate

În mediul corporate, eleganța obiceiurilor este la fel de importantă precum alegerea vestimentației. Motiv pentru care, dacă dorești să oferi un cadou simbolic și practic unui domn care lucrează pentru o firmă corporate, te sfătuim să ai în vedere activitățile sale zilnice, una dintre ele fiind cu siguranță aprinderea țigaretei. Optează, astfel, pentru un etui de brichetă din argint, ce poate permite și personalizarea prin gravură. 

4.O ploscă metalică pentru alcool, pentru domni rafinați 

Ești în căutarea unui cadou simbolic pentru un domn ce obișnuiește să consume alcool cu diverse ocazii? Atunci cea mai inspirată alegere de cadou poate fi o ploscă pentru alcool, îmbrăcată într-o piele de calitate. Poți opta chiar și pentru gravarea unui mesaj simbolic pe materialul din piele al acesteia, pentru ca darul tău să fie unul și mai plin de semnificație pentru bărbatul căreia i-o dăruiești. 

5.O carafă și pahare din argint, pentru gusturi elevate 

Carafa și paharele din argint sunt obiecte deosebite, folosite încă din Evul Mediu datorită proprietăților purificatoare și conservatoare ale argintului. Dacă dorești să impresionezi un domn pretențios, alegerea unui astfel de cadou simbolic poate fi idee perfectă. Cu atât mai mult cu cât servirea apei sau a vinului în astfel de seturi din argint sunt obiceiuri ce și-au găsit întotdeauna locul în familii cu gusturi elevate! 9

Alegerea cadoului ideal pentru un bărbat poate fi o adevărată provocare, însă sperăm că am reușit să te inspirăm cu aceste cadouri simbolice pentru bărbați. Ține cont de sugestiile noastre și impresionează orice bărbat din viața ta prin cele mai rafinate alegeri! 

 

Imaginea poate fi descărcată de aici