fbpx

5 ani de viaRomania = 26 de zile cu premii si un weekend la SPA

Daca iti plac calatoriile si concursurile de cultura generala, daca nu e niciun secret pentru tine ca Lima este capitala statului Peru, ca Argentina este a 8-a tara din lume ca suprafata sau ca Biserica Neagra poseda ce mai mare colectie de covoare orientale din Europa, atunci cu siguranta vei dori sa-ti testezi cunostintele si sa participi la concursurile noastre!

5 ani de viaRomania inseamna 5 intrebari zilnic si cate un ghid turistic din colectia ”Ghidurile National Geographic” oferit ca permiu. Timp de 26 de zile vom calatori prin America de Sud, America de Nord, Asia, Africa, Australia si Europa si dupa o calatorie atat de lunga ne vom relaxa intr-un weekend la SPA!

Intra pe pagina de Facebook viaRomania si acceseaza aplicatia de concurs incepand de miercuri, 17 octombrie 2012, zilnic, pana pe 11 noiembrie. Afla lucruri interesante despre lumea in care traim, testeaza-ti cunostintele de cultura generala si castiga premii! Iar la sfarsit, fii cel, sau cea, care va petrece alaturi de un prieten un weekend de relaxare la SPA, intr-unul din cele mai frumoase hoteluri de pe Valea Prahovei – Hotel Orizont din Predeal.

Te asteptam pe Facebook! Mult succes!

viaRomania este o agentie de turism touroperatoare din Brasov care opereaza preponderent online prin intermediul portalului turistic www.viaromania.eu In portofoliul agentiei se regasesc aproape toate tipurile de produse turistice: cazare individuala la hoteluri din Romania sau extern, pachete turistice, sejururi, circuite, oferte city break, bilete de avion si asigurari de calatorie. Pe 1 octombrie 2012 portalul turistic www.viaromania.eu a implinit 5 ani de la lansare!