fbpx

4 lucruri de care sa tii cont pentru a cumpara cel mai bun monitor

monitoare second hand

Indiferent daca este vorba despre monitoare second hand sau monitoare noi, este foarte important ca fiecare utilizator sa stie de la bun inceput de ce anume are nevoie inainte de a incepe cautarile. Pe site-ul https://calculator-ieftin.ro/ cumparatorii pot gasi atat monitoare, cat si calculatoare, servere si imprimante sau multifunctionale second hand, la preturi avantajoase, insotite de garantie.

Solutia de a cumpara calculatoare second hand este cea mai economica si ofera utilizatorilor acces la calculatoare de calitate, pentru un cost cu jumatate mai mic decat ceea ce exista pe piata. Pentru cumpararea unui monitor perfect, este nevoie ca viitorul utilizator sa tina cont de mai multe aspecte.

Criterii de alegere pentru monitoare second hand

Timpul de raspuns

Cu cat timpul de raspuns este mai scurt, cu atat este mai bine. Dar acesta nu este o prioritate majora pentru persoanele care nu se joaca pe calculator. Timpul de reactie va indica de cat timp are nevoie un monitor pentru a schimba pixelii individuali de la negru la alb sau, in cazul timpului sau de raspuns GTG, de la o nuanta de gri la alta. Timpii de raspuns mai lungi pot genera neclaritatea miscarii in jocuri sau atunci cand sunt vizionate videoclipuri rapide. Cel mai mare timp de raspuns al monitoarelor standard este de 5 ms, in timp ce, cele mai rapide monitoare pentru jocuri pot avea un timp de raspuns de 0,5 ms.

Tehnologie

Calitatea imaginii depinde de tehnologia folosita pentru monitor. Monitoarele TN sunt cele mai rapide, dar si cele mai ieftine, din cauza unghiurilor de vizualizare mai sarace. Monitoarele IPS au timpi de raspuns usor mai rapizi si arata o culoare mai buna decat panourile VA, dar monitoarele VA au cel mai bun contrast dintre cele trei tipuri de paneluri.

Forma

Exista monitoare curbate si monitoare drepte iar alegerea depinde doar de preferinta personala. Monitoarele curbate ar trebui sa faca experienta mai imersiva, avand un camp de vizibilitate mare, despre care se spune ca este mai putin nociv pentru ochi. Cu toate acestea, multe astfel de monitoare pot fi predispuse la stralucire din anumite unghiuri (sursele de lumina provin din mai multe unghiuri in loc de unul). De obicei, monitoarele curbate sunt ultra-largi si de cele mai multe ori sunt mai scumpe.

Monitoare second hand | calculatoare second hand | calculator-ieftin.ro

calculatoare second hand

Aceste 3 caracteristici sunt foarte importante pentru alegerea unui monitor bun si util. Fiecare utilizator ar trebui sa stabileasca de la bun inceput modul in care va fi folosit monitorul, astfel incat sa poata identifica produsul potrivit.