7 decembrie 2010

Credibil sau nu, conform unei analize a pietei actuale in materie de infrumusetare, se pare ca si domnii petrec la fel de mult timp ca si doamnele, pentru a-si pastra aspectul fizic cat mai placut. Ei fac eforturi considerabile sa arate la fel de bine, pentru a se mentine fie in topuri- daca se numara printre vedete, fie sa “dea bine” in cercul lor de prieteni- daca sunt oameni obisnuiti. Acest lucru ni-l confirma chiar specialistii care detin maiestria de a-i infrumuseta pe cei care recurg nu doar la tratamente cosmetice, masaje sau impachetari, ci si la chirurgia estetica. Astfel, doamna doctor Silvia Stanculescu, medic specialist in chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, ne-a prezentat care sunt cele mai cautate interventii din ultimul timp, pentru domni. “Nu mai este deloc surprinzator sa auzim discutii intre barbati pe tema produselor cosmetice sau, mai mult, sa-i auzim vorbind despre botox, implant de par, rinoplastie sau diverse alte servicii de chirurgie estetica. Asadar, desi procentul nu este direct proportional cu al doamnelor, si barbatii se prezinta la cabinet pentru diverse ajustari”, ne-a declarat doctorita Silvia Stanculescu.“Statistic vorbind, printre cele mai solicitate interventii la barbati se numara blefaroplastia si lipoaspiratia, urmate de injectarile cu toxina botulinica- pentru diminuarea ridurilor in special in zona fruntii si a ochilor si, nu in ultimul rand, rinoplastia. Liftingul facial este de asemenea utilizat, pentru ca ofera indepartarea totala sau partiala a efectelor gravitatiei, pierderii elasticitatii pielii si acumularilor nedorite de grasime la nivelul fetei si gatului” conform spuselor doamnei doctor Silvia Stanculescu.
“La fel de utilizata a inceput sa fie si corectia urechilor clapauge in randul barbatilor, numita otoplastie si, mai nou utilizata, desi intr-un procent mai mic, este reductia sanilor- ginecomastia”, mai precizeaza doamna doctor Silvia Stanculescu.
Domnii au inceput sa constientizeze si mai mult valoarea chirurgiei estetice de aceea, in viitorul apropiat, specialistii in domeniul remodelarii plastice cred ca procentul dintre femeile si barbatii care recurg la astfel de interventi o sa fie aproximativ egal.

Despre Clinica Metamorphosis
Clinica Metamorphosis este un centru de chirurgie estetica de zi, aparuta din dorinta de a aduce si in Romania ultimele tendinte mondiale ale tehnicilor operatorii, ale protocoalelor de ingrijire postoperatorie si refacerii rapide, cu reluarea aproape imediata a activitatilor cotidiene. Acum poti beneficia si in Romania de conceptul modern al chirurgiei estetice actuale, promovat in ultimii ani - de a beneficia de interventia dorita ziua, iar seara de a fi alaturi de cei dragi. Acest nou concept este derivat din grija pentru viata, sanatatea, siguranta si confortul pacientului – repere esentiale in activitatea Clinicii Metamorphosis. Consultatiile, analizele medicale, interventiile chirurgicale si controalele postoperatorii se desfasoara intr-un cadrul familiar si calduros, cu dotari de ultima ora si un personal competent si dedicat.
www.clinica-metamorphosis.ro
[email protected]
Telefon: 021 361 0472 ,73, 74 Mobil: 0722 392 382

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram