3 tipuri de produse de la Pandera pe care trebuie sa le ai

Pentru femei rutina zilnica implica fara doar si poate si partea de machiaj. Chiar daca acestea nu vor exagera, un minim de ingrijire, de uniformizare a culorii tenului inseamna un strict necesar. Tine de respectul pe care il arata fata de propria persoana, tine de imaginea lor pe care doresc sa o creeze intr-un mod cat mai aproape de perfectiune. In orice caz, machiajul este echivalentul unui strict necesar zilnic.

Desigur ca avand in vedere aplicarea unor produse de make-up direct pe ten exista interesul pentru calitate, altfel reactia pielii nu intarzie sa apara. Exista un complex de pretentii la acest capitol, caci se va dori alegerea unor produse de calitate, ce apartin unui  brand bun, care sa nu coste enorm, care sa se aplice usor si uniform, cu un grad de acoperire optim. Rezistenta machiajului va conta de asemenea, rezistenta la transfer, la diversi factori – cum sunt produsele waterproof.

O astfel de definitie o ofera magazinul online www.pandera.ro. Pentru necunoscatoare, aici se gasesc produse de makeup de la celebrul brand Focallure, de altfel Pandera fiind unic distribuitor din tara. Acestea sunt de calitate, prietenoase cu tenul si au toate proprietatile necesare pentru  ca la folosire sa contribuie la crearea unui make-up impecabil. Partea si mai buna este ca sunt la preturi accesibile, ceea ce permite celor care isi realizeaza singure machiajul sa gaseasca aici varianta multumitoare.

Produse de makeup de la Pandera

Daca te intrebi de ce ar merita acest magazin atentia ta, iata doar 3 dintre produsele pe care le vei adora, ce se gasesc in lista de oferte:

Gene Magnetice Magnum 3D

Genele false sunt un trend si mai ales, o necesitate pentru cele complexate de lipsa de lungime sau de desime a genelor naturale. Procedurile de la saloane sunt poate mai scumpe, astfel ca alternativa va fi cea de gene. Nu oricare, caci cele magnetice precum se gasesc la Pandera sunt realmente o inovatie. Acestea se pot aplica fara ajutor specializat, iar datorita magnetului din dotare vor permite ca aplicarea sa fie rapida si usoara. Nu le vei simti in plus, nu sunt un disconfort si pot fi reaplicate oricand iti doresti. Iar efectul 3D chiar se vede ca diferenta – vei avea gene bogate si seducatoare.

Seturi de pensule

Pensulele sunt ustensile absolut necesare pentru femeile dornice sa isi aplice make-up. Acestea au forme diverse si sunt recomandate a fi folosite corespunzator, pentru un machiaj executat corect. Desigur ca astfel de seturi sunt destul de scumpe. Vei gasi la Pandera oferte de pret, tinand cont de componenta diversa a acestora sunt fara doar si poate avantajoase.

Rujuri

Rujuri de tip gloss, stralucitoare sau mate, cu aplicator practic sunt intr-o gama foarte diversa la Pandera. Mai mult decat atat, vei descoperi numeroase tonuri de culoare originale si deloc banale, pentru a iesi in evidenta. Vei descoperi si variante waterproof, tonuri sidefate, cu glitter si practic este imposibil ca acestea sa nu fie si pe placul tau.

In plus, ai avantaje legate de transport si retur. Descopera intreaga oferta pe pagina oficiala.