fbpx

3 teme LEGO perfecte pentru adulți și copii

Mii de seturi sunt produse în fiecare an de LEGO, de obicei în jurul unui concept central dintr-un personaj, film sau program TV. Când LEGO lansează un set, acesta urmează un personaj sau un punct de reper relatabil, astfel încât fanii LEGO să poată simți bucuria de a aduce un personaj sau o scenă dintr-un program TV în viața reală.

 

O temă LEGO este o linie de produse de jucării LEGO bazată pe un concept sau idee centrală. De exemplu, un set LEGO cu temă de program TV vă ajută să jucați rolul personajelor preferate și să retrăiți scenele din serial sau film. Unul dintre lucrurile lăudabile despre companie este modul în care lansează diferite seturi tematice pe piață în fiecare an.

 

Iată câteva dintre cele mai populare teme LEGO ale momentului.

1. Star Wars

Star Wars trebuie să fie cea mai populară temă LEGO. Este tema care alcătuiește o mulțime de vânzări ale companiei și este un vis SF devenit realitate, deoarece vă permite să construiți cele mai tari elemente iconice din universul Războiului Stelelor. Are cele mai epice minifigurine și seturi atât de bune încât chiar și persoanele care nu sunt un fan al universului Star Wars se pot bucura.

 

LEGO Star Wars este prima temă licențiată și cuprinde o locație iconică, o navă spațială și toate personajele memorabile din franciză. Subtemele Star Wars urmăresc filmul principal, seria animată și chiar universul extins.

 

Primele seturi Star Wars au fost lansate în 1999 și, pe măsură ce fiecare film nou din trilogie se lansa, LEGO a lansat noi modele de scene și nave din filme și seturi suplimentare din prima trilogie. LEGO a produs seturi bazate pe Star Wars Rebels, Battlefront, The Last Jedi, Rogue One, Solo, The Force Awakens, Star Wars Resistance, The Rise of Skywalker și The Mandalorian.

 

În plus față de seturile menționate mai sus, LEGO a lansat mai multe seturi pentru UCS-Ultimate Collector Series. USC este un tip de LEGO mai mare și mai detaliat și este menit să fie afișat, astfel încât acestea includ adesea un stand și o placă de informații. Costă mai mult decât seturile LEGO obișnuite. Cel mai mare dintre acestea este 75192 Millenium Falcon (versiunea 2017 USC), cu 10 minifigurine și un total de 7,541 de piese; Este cel mai mare set din orice colecție sau temă lansată vreodată.

2. Stăpânul Inelelor

Lord of the Rings are, de asemenea, o bază mare de fani. Se bazează pe trilogia lui Peter Jackson și a fost introdusă în 2012. Aceasta are în prezent o temă principală, cu 12 seturi, dintre care cele mai multe prezintă o culoare de bază gri deschis, cu accente de gri închis. Un număr mare de minifigurine au fost introduse în Lord of the Rings, majoritatea în nuanțe naturale.

 

Există multe seturi pe care le veți găsi uimitoare și cool în această temă, indiferent dacă sunteți adult sau copil. Unele dintre cele mai tari seturi de încercat sunt Helm’s Deep, Turnul din Orthanc și minele din Moria.

3. LEGO Friends

LEGO Friends este o temă concepută în principal pentru fete. Introdusă în 2012, tema a introdus figurile „mini-păpuși”, care au aproximativ aceeași dimensiune ca minifigurinele tradiționale, dar sunt mai detaliate și realiste. Această temă a înlocuit LEGO Belville, care fusese orientată către femei din 1994 și includea figurine mai mari. Alte game de produse conexe au fost Homemaker (1971-1982), Paradisa (1991-1997) și Scala (1997-2001).

 

Seturile LEGO Friends includ piese în multe scheme de culori, cum ar fi portocaliu și verde sau roz și violet, și descriu scene din viața suburbană, situată în orașul fictiv din Heartlake City. Personajele principale, dintre care unul apare în fiecare set, sunt Andrea, Olivia, Stephanie, Mia și Emma.