3 sfaturi pentru a te bucura de efectele unui masaj erotic

24 ianuarie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Masajul erotic are rolul de a contribui la eliberarea stresului din organism si o relaxare completa, contribuind la atingerea celor mai inalte culmi ale placerii. Totusi, mentinerea tensiunii sexuale este mai importanta decat viteza cu care aceasta poate fi obtinuta, senzatiile unui astfel de masaj fiind uneori mai incitate decat actul sexual in sine.

In plus, masajul erotic are numeroase beneficii atat asupra starii psihice a celui care este masat, cat si asupra starii generale de sanatate. De aceea, pentru a se putea bucura de toate aceste beneficii, cei care isi doresc sa se relaxeze si sa simta placeri nebanuite, pot apela la serviciile unui salon de masaj erotic din Timisoara, Salonul Iulia.

Beneficiind de un masaj erotic realizat de o maseuza profesionista, clientii pot deprinde cunostinte si chiar sfaturi despre cum se realizeaza acesta, pe care apoi sa le puna in practica in dormitor, alaturi de partenera lor. Printre sfaturile care ii pot ajuta sa recreeze, in mare parte, atmosfera si tehnicile utilizate la salonul de masaj erotic Iulia se afla si urmatoarele:

  1. Crearea unei atmosefere potrivite

O atmosfera discreta, cu lumina difuza, lumanari, muzica, toate trucurile sunt bune pentru a crea o atmosfera senzuala si calma. De asemenea, se pot folosi si lumanari parfumate sau betisoare parfumate, pentru a transforma spatiul intr-un adevarat palat olfactiv. Important este sa se tina cont si de preferintele partenerei.

  1. Intr-un masaj erotic pot fi folosite si uleiuri, obiecte de recuzita sau jucarii

Pe langa ambianta, utilizarea de uleiuri naturale, pentru masaj, cu efect afrodisiac, poate creste considerabil placerea. Astfel ca uleiurile nu numai ca vor facilita executarea miscarilor si tehnicilor de masaj – datorita efectului lubrifiant – dar vor contribui si la o intesificare a placerii.

Salon de masaj erotic din Timisoara | masaj erotic Iulia | Masaj-Iulia.ro

salon de masaj erotic din Timisoara

  1. Crearea de tensiune sexuala partenerei

Prin interemdiul masajului erotic trebuie sa se creeze aceeasi senzatie care precede orgasmul, motiv pentru care masajul erotic imbina tehnicile masajului de relaxare si miscarile erotice, atingand cu corpul si masand toate zonele corpului partenerei, lasand zonele erogene la final, penrtu a creste tensiunea sexuala.

Spre deosebire de masajul obtinut la salonul Masaj-Iulia.ro, in propriul dormitor, acesta se poate finaliza dupa bunul plac al partenerilor.

Tocmai de aceea, masajul erotic este un preludiu foarte potrivit, ajutand la condimentarea vietii sexuale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram