3 produse cosmetice Melkior must-have sezonul acesta

Cand vine vorba despre tendinte in beauty, notiunea de ,,prea multe produse cosmetice” este irelevanta. Trebuie sa recunoastem – machiajul este un ritual de frumusete la care nu putem renunta prea usor. Tentatia este prea mare si pur si simplu nu ai cum sa rezisti atunci cand auzi ca un nou produs cosmetic a fost lansat. Vrei sa il testezi si sa vezi daca merita sa il adaugi pe lista de cosmetice la care nu poti renunta niciodata.

Sezonul acesta a inceput in forta din acest punct de vedere. Unul dintre brandurile ,,vinovate” este Melkior Professional. Iata care sunt cele 3 produse cosmetice pe care trebuie sa le ai neaparat in trusa de machiaj.

Mascara Kiss My Eyes

Sezonul acesta este obligatoriu sa ai in trusa de machiaj o mascara care sa faca minuni. Trebuie sa-ti evidentiezi genele, indiferent ca vorbim despre un look dramatic sau natural. Ochii tai sunt cel mai frumos accesoriu, asa ca trebuie sa iti conturezi gene lungi, voluminoase si perfect definite!

Mascara Kiss My Eyes se numara printre primele produse cosmetice Melkior lansate sezonul acesta. Aplicatorul sau inovator, cu peri ca niste micro-harpoane, este special conceput pentru a separa genele in mod individual, nepermitand lipirea lor intre ele. Acum poti realiza usor un machiaj clasic, dar si unul sofisticat.

Cum il aplici? Sunt foarte multe modalitati, dar unul singur iti ofera rezultatele pe care ti le doresti. Vechea miscare in zig-zag este o metoda buna, care functioneaza, dar daca insisti foarte mult este posibil ca genele sa ti se lipeasca intre ele. In schimb, aplica produsul cosmetic de la radacina genelor spre varfuri si vei crea volum instant.

Baton contur cu capat dublu

Contouringul este o tehnica in machiaj care a dominat zona de beauty in ultimele sezoane si continua sa fie la fel de populara. Daca vrei sa intensifici umbrele naturale ale conturului fetei sau sa iluminezi anumite zone, ai nevoie de un baton contur cu textura cremoasa. Noul produs cosmetic Melkior are capat dublu si contine doua nuante cu textura cremoasa: una inchisa si cealalta mai deschisa. Acesta este disponibil in doua variante: Chocolate (ref.13230) si Coffee (ref.13231).

Cum se foloseste? Aplica nuanta mai deschisa pe zonele pe care vrei sa le iluminezi si sa le evidentiati, iar nuanta mai inchisa pe zonele pe care doresti sa le subtiezi sau sa le umbresti.

Creion Ochi 24H Khol Kajal

Creionul Kajal este unul dintre produsele cosmetice must-have sezonul acesta. Se poarta nuantele intense, care sa scoata in evidenta frumusetea ochilor tai si sa transmita aerul foarte libertin al acestui sezon. Cel mai cool mod de a-l aplica? Pe pleoapa inferioara, creand in machiaj cat eyes rasturnat.

Melkior a creat creionul de ochi 24H Khol Kajal. Adauga-l in trusa de produse cosmetice si ia pulsul noului trend in beauty. Este disponibil in trei nuante: Prune, Bronze si Green. Are acoperire uniforma si culoare intensa, este usor de estompat si de aplicat si rezista 24 de ore.