3 motive sa porti bratari din franghie nautica de la Old Skipper

Old Skipper

Cu siguranta ai auzit de conceptul bratarilor din franghie nautica, un stil tot mai popular in zilele noastre. Desigur ca nu este nou  si in fiecare vara esti exaltat de tot felul de combinatii de culori. Afla ca astfel de bratari nu sunt sezoniere, ci le poti purta cu succes tot timpul anului, la aproape orice tinuta. Daca te orientezi spre bratarile din franghie nautica de la Old Skipper afla ca acestea sunt originale, unice, modele inedite, ba chiar unele tipare sunt marca proprie si inregistrate ca atare.

Daca inca nu le-ai lasat sa te cucereasca iata doar 3 motive pentru care ai dori sa porti bratarile propuse de oldskipper.ro.

Sunt inedite

Nici nu merita sa faci nota comparativa intre acestea si alte tipuri de bratari din aceeasi clasa. Bratarile Old Skipper sunt produse inedite si prin combinatiile cromatice, de materiale, dar mai ales prin munca creativa, manuala. Totul se intampla ca urmare a unor maini pricepute ce creeaza bratari deosebite.

Inedit este si conceptul in sine. Vei gasi la Old Skipper bratari din franghie nautica traditionale, cele reprezentantive pentru diverse tari, cele charm cu talisman protector, cele elegante, office si asa mai departe. Intocmai pentru ca o astfel de bratara poate fi atat de versatila o face si unica.

Sunt rezistente

Bratarile Old Skipper au fost create cu menirea de a fi acel tip de accesoriu de care te indragostesti iremediabil si pe care il vei purta cu drag timp indelungat. Vor rezista o viata intreaga. Franghia nautica este de „vina” aici, dar si pielea, un alt material adesea folosit. Tine cont ca sistemul de inchidere poate fi ancora placata cu aur, deci inca o data se dovedeste rezistenta crescuta a acestor tipuri de bratari.

Mai specific de atat, bratarile din franghie nautica de la Old Skipper sunt rezistente la conditiile meteo, la apa, deci le poti purta in continuare chiar si atunci cand faci plaja.

Sunt definitia feminina sau masculina – stil unisex

Bratarile din franghie nautica de la Old Skipper sunt dedicate atat femeilor, cat si barbatilor sau chiar copiilor. Un stil unisex potrivit, pentru a-l incerca cu succes in viata de zi cu zi, la un party, la ocazii speciale, etc.

Fiecare element ce defineste acest tip de bratara, de la franghia in sine la piele, ancora sau brida ca sistem de inchidere reprezinta un stil potrivit oricand si oricui. In functie de cum este lucrata bratara in cauza aceasta se va preta a fi ideala la o tinuta casual, smart casual sau mai relaxata. Va fi pata de culoare sau se va integra absolut in paleta cromatica deja creata. Pur si simplu este elementul lipsa care odata adaugat iti va completa imaginea in mod estetic.

Accesoriile precum bratarile sunt printre cele mai populare tipuri. Acestea accentueaza mainile si miscarile, scotand in evidenta automat stilul purtatorului. Asadar, ofera-ti sansa de a fi romantic/a, modern/a si alege o bratara de la Old Skipper sa iti fie companion la orice tinuta dorita. Colectiile le vei gasi in cadrul paginii oficiale, oldskipper.ro.