fbpx

3 motive pentru care sa iti vinzi cartile unui anticariat

cumpar carti vechi

Tot mai multe anticariate au inceput sa isi dezvolte sau chiar sa isi mute activitatea in mediul online, iar una dintre ariile in care activeaza este cea de achizitii carti, motiv pentru care anunturi de genul „anticariat cumpar carti” sunt tot mai des intalnite.

Daca unii dintre cei care raspund acestor anunturi stiu despre ce este vorba, altii raspund numai din curiozitate. Odata ce descopera beneficiile de care se pot bucura daca isi vand cartile unui anticariat, acestia vor apela de cate ori au ocazia la un astfel de serviciu.

Pentru cei care inca nu cunosc avantajele unei astfel de tranzactii, din care au de castigat toate partile implicate, sunt prezentate in contiuare cateva motive care ii vor determina sa apeleze la un astfel de anticariat, cum este si CumparCarti.ro, cel putin o data.

  • Vanzatorii primesc bani in schimbul cartilor vandute

Cei care aleg sa isi vanda o parte din cartile pe care le au sau chiar intentioneaza sa isi lichideze biblioteca, au posibilitatea de a obtine o suma considerabila de bani in schimbul volumelor vandute. Aceasta suma de bani variaza, in functie de mai multe criterii, de la cantitatea cartilor vandute, la vechimea si valoarea acestora.

Cumpar carti vechi | Anticariat cumpar carti | CumparCarti.ro

anticariat cumpar carti

Prin urmare, aceasta reprezinta si o solutie simpla si rapida de a face rost de bani.

  • Anuntul unui anticariat care cumpara carti se adreseaza oricarui tip de carte

Cu toate ca anticariatele mai sunt cunoscute si sub denumirea de vanzatori de carti vechi, in realitate, acestea cuprind in portofoliul lor orice fel de carte.

Adesea, activitatea de achizitii carti mai este promovata si sub anunturi de genul „cumpar carti vechi”. Desi cartile vechi sunt, deci, in prim plan, anticariatele cumpara la fel de bine si carti mai recente sau chiar noi.

  • Este un proces simplu si rapid

Daca unii oameni se tem ca este mult prea complicat a se ocupe de vanzarea cartilor, daca aleg sa le vanda unui anticariat, acesta se va ocupa de intregul proces, fara nici un efort din partea vanzatorului.

Prin urmare, cei care au nevoie de bani sau de spatiu pot alege sa isi vanda cartile unui anticariat.