fbpx

3 modele de maşini profesionale de tocat carne foarte eficiente

Pentru HORECA şi producţia alimentară, gama de maşini de tocat carne profesionale reprezintă cea mai bună soluţie astfel încât munca să fie cât mai bine fluidizată. Având în vedere acest aspect, specialiştii recomandă trei maşini de tocat de foarte bună calitate, care merită cu siguranţă toată atenţia.

Mașină de tocat carne 160 kg/h Fimar

Această maşină de tocat carne de calitate premium vine cu următoarele avantaje, care o fac diferită de toate celelalte soluţii existente în prezent şi anume:

–    Corp de aluminiu bine şlefuit;

–    Tava realizată din oţel inoxidabil;

–    Orificiu de alimentare cu diametru mare;

–    Unitate de măcinare produsă din fontă.

Având în vedere toate aceste caracteristici, maşinile de tocat carne din această gamă sunt unele dintre cele mai avantajoase variante în ceea ce priveşte rezistenţa şi durabilitatea în timp. În plus, materialele au fost special alese astfel încât să fie respectate normele de siguranţă alimentară. Maşina de tocat carne din exemplul nostru este foarte uşor de utilizat şi este totodată foarte uşor de curăţat după fiecare utilizare.

Mașină de răzuit brânzeturi 160 kg/h Fimar

Această maşină specială permite inclusiv răzuirea brânzeturilor şi este de asemenea o maşină foarte uşor de folosit. Cele mai importante caracteristici ale sale sunt:

–    Carcasa din aluminiu foarte rezistentă;

–    Unitatea special concepută pentru răzuire din oţel inoxidabil;

–    Recipient special pentru materia primă.

La toate aceste caracteristici se adaugă şi faptul că această maşină de tocat şi răzuit este una dintre cele mai eficiente datorită faptului că taie foarte bine, se curăţă foarte uşor iar materialele din care este realizată sunt foarte bine concepute în sensul acesta, astfel încât să asigure suport pentru utilizarea pe termen lung sau foarte lung.

Mașină de tocat carne 160 kg/h Fimar

Maşina de tocat carne Fimar este una dintre cele mai recomandate din domeniul horeca, având o multitudine de avantaje importante. Caracteristicile sale sunt cele care o fac unică şi specială:

–    Corpul şi tava sunt din oţel inoxidabil;

–    Unitatea de măcinare este detaşabilă şi este realizată din fontă;

–    Orificiul de alimentare are diametru mare, de 52 cm;

–    Are un comutator de siguranţă amplasat într-o poziţie care permite utilizarea uşoară;

–    Are sită şi cuţit care se auto curăţă.

De asemenea, această maşină vine şi cu accesorii disponibile pentru a fi cumpărate separat, aşa cum sunt sistemul de măcinare foarte fină, anumite plăci suplimentare, cuţite şi pâlnii speciale inclusiv pentru prepararea cârnaţilor, cu diametru variabil.

Acestea sunt cele trei maşini de tocat profesionale pe care specialiştii din domeniul producţiei alimentare le recomandă. Totodată trebuie menţionat şi faptul că pentru firmele şi companiile care produc alimente aceste maşini vin şi cu avantajul de a rezista foarte mult timp, inclusiv la utilizări intense, ceea ce înseamnă că investiţia nu este una foarte mare şi nu trebuie repetată foarte des. Aceste maşini de tocat îşi vor amortiza preţul în cel mai scurt timp posibil, la doar câteva luni după achiziţie, deoarece nu necesită intervenţii periodice.