fbpx

3 lucruri ESENTIALE pentru un bagaj MINIMALIST

Urmeaza sa pleci intr-o vacanta, insa nu iti doresti sa ai un bagaj foarte mare? Ei bine, pentru acest lucru, ai nevoie sa decizi care sunt lucrurile esentiale de care vei avea nevoie si sa te rezumi doar la acestea. Citeste, mai departe, cu cele ce iti vor fi la indemana in orice calatorie.

Iata ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un bagaj minimalist:

 

  1. O rochie eleganta!

Distractia e un cuvant cheie in orice vacanta si trebuie sa te pregatesti cum se cuvine pentru amintiri si momente de neuitat. Astfel, trebuie sa iei in calcul si faptul ca in timpul acesteia vei avea ocazia sa iei parte la cel putin o petrecere, fie cu oamenii abia cunoscuti, fie cu cei cu care vei merge in vacanta. Poti comanda online rochii pe hermosa.ro ca sa ai la tine un articol vestimentar elegant, adecvat unei petreceri.  De asemenea, verifica colectia de haine de dama de la Hermosa pentru a-ti crea o tinuta iesita din tipare. In mod sigur, vei vrea sa arati deosebit in vacanta si ai aceasta posibilitate, daca vei lua cu tine articolele vestimentare potrivite.

  1. Medicamente!

Pentru ca intotdeauna este mai bine sa fii precaut decat sa fii luat pe neasteptate, ia cu tine in vacanta si cateva medicamente. Este posibil sa te doara capul sau alte parti ale corpului, din cauza schimbarii de mediu sau din diverse alte motive si, daca vei merge intr-un loc mai retras, este posibil sa nu ai acces la un spital sau o farmacie. Asadar, trebuie sa te pregatesti din timp si sa iti procuri medicamentele care stii ca iti sunt intotdeauna de folos si nu iti provoaca alergii. Este important sa te simti bine, pentru a te putea bucura la maximum de locurile si oamenii noi pe care ii descoperi.

 

  1. Produse de ingrijire!

Daca ti s-a intamplat cel putin o data sa iti lasi produsele de ingrijire acasa, atunci cand ai plecat intr-o calatorie, este momentul sa le pui pe lista cu lucruri de care nu trebuie sa mai uiti. Este esential sa nu  le schimbi atunci cand mergi intr-un loc nou, deoarece poti avea reactii adverse la noile produse si vei avea parte de neplaceri. Organismul si pielea ta s-au obisnuit deja cu produsele pe care le folosesti in mod curent, iar atunci cand esti in vacanta TREBUIE sa faci tot posibilul sa le utilizezi tot pe acestea.

 

Pregateste-te asa cum se cuvine si vei avea o vacanta PERFECTA! Momentele deosebite si voia buna vor fi la ele acasa!