fbpx

3 locuri de vis in apropiere de Timisoara. Viziteaza-le cu ajutorul serviciilor de inchirieri masini!

inchirieri auto din Timisoara

Calatoriile nu mai sunt o problema daca soferii nu detin o masina personala: agentia de inchirieri masini din aeroport Timisoara WLC pune la dispozitie cele mai confortabile si sigure mijloace de transport!

Serviciile de inchirieri sunt tot mai accesate in ultimii ani, multumita deschiderii turistilor si a locuitorilor oraselor din intreaga tara. Timisoara rent a Car face parte din grupul WLC, care se ocupa de inchirieri masini in toata tara, asigurand si alte tipuri de servicii auto: reparatii auto, asistenta rutiera si parcare.

Masini de inchiriat in orasul din vestul tarii se gasesc si pe site-ul TimisoaraRentaCar.ro si pot fi rezervate de catre soferi in doar cativa pasi simpli. Compania nu impune o limita de kilometri clientilor, ceea ce face ca serviciile sa fie foarte accesibile. Preturile sunt minime si mai mult, exista reduceri substantiale pentru cei ce inchiriaza pe termen lung.

Banatul ascunde locatii de vis! Turistii le pot descoperi cu ajutorul serviciilor de inchirieri masini din Aeroport Timisoara!

Exista anumite locatii din tara in care turistii nu pot ajunge decat cu o masina personala sau inchiriata. Unele dintre acestea sunt cele din apropierea Timisoarei, ce pot fi vizitate intr-un weekend alaturi de cei dragi.

Inchirieri masini din aeroport Timisoara WLC | inchirieri auto din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

inchirieri masini din aeroport Timisoara WLC

Principalele atractii turistice din apropierea orasului, de vizitat cu masinile puse la dispozitie de compania de inchirieri auto din Timisoara sunt urmatoarele:

1. Poiana Marului

Desi se afla inca in plin proces de expansiune, Poiana Marului ofera si astazi o multime de oportunitati. Aici, turistii pot lua parte la sporturile nautice pe raul Bistra Marului sau la drumetiile din Poiana Marului.

2. Statiunea Moneasa

Denumita si „Valea Vindecari”, multumita proprietatilor vindecatoare pe care le are, Statiunea Moneasa se bucura de bai termale, o partie de schi si festivaluri organizate pentru turistii din toata tara. Odata ce situatia de la nivel mondial, privind pandemia, va permite acest lucru, in Statiunea Moneasa se vor organiza in continuare Festivalul Clatitelor si Festivalurile de folclor si arta traditionala romaneasca. Pana atunci, turistii se pot bucura de linistea si peisajele oferite de locatie.

3. Zona turistica Semenic

Aici ar trebui sa ajunga iubitorii sporturilor de iarna, dar si pasionatii de privelisti incantatoare. De asemenea, zona se bucura de lacuri potrivite celor ce practica sporturi nautice. Tot aici, ar trebui sa calatoreasca cei ce prefera drumetiile printre versanti.