3 exemple care dovedesc cat de importante sunt tablele magnetice intr-un birou

Tabla magnetica de scris nu ar trebui sa lipseasca din niciun birou. O astfel de tabla permite angajatilor o libertate creativa. Din pacate, in multe birouri creativitatea poate fi „inabusita”, ceea ce, asa cum v-ati putea imagina, nu este deloc benefic pentru marketing si pentru producerea de materiale interesante. Trebuie sa ai un spatiu unde sa iti exprimi creativitatea, iar o tabla magnetica este un loc minunat pentru a face asta. Ideile tale curg liber, iar ceilalti angajati au ocazia sa isi expuna mai usor punctele de vedere, toate opiniile fiind prezentate pe tabla din birou.

In ziua de astazi, tabla de scris a devenit, in orice birou, o necesitate profesionala. Iata de ce:

1. Brainstorming

Este un lucru sigur: nimic nu este mai benefic pentru activitatea din cadrul unui business decat sa va expuneti gandurile pe o tabla, sa faci un pas inapoi si sa incepeti sa dezbateti fiecare idee. O tabla magnetica, care iti va permite atat sa scrii, cat si sa prinzi cu ajutorul magnetilor diverse notite sau fotografii, este esentiala pentru sedintele de brainstorming, tehnica de creativitate in grup, menita sa genereze un numar mare de idei, pentru solutionarea unei probleme. Angajatii se simt mai inspirati atunci cand fac brainstorming pe un spatiu curat mare, asa cum este o tabla magnetica.

2. Lista de sarcini

In marea majoritate a birourilor, in fiecare dimineata, au loc planificari, astfel incat reprezentantii tuturor departamentelor sa cunoasca planurile companiei pentru a le duce cu succes la indeplinire. Stabilirea de sarcini pe coli de scris nu este o solutie buna. In schimb, prezentarea sarcinilor pe tabla magnetica din birou sau din sala de sedinte este o solutie perfecta. Toate notitele vor ramane scrise toata ziua pe tabla, astfel incat toti angajatii vor putea sa se uite pe ele, neexistand riscul de a uita vreo activitate planificata.

3. Design

Unii designeri prefera sa isi creioneze proiectele pe bucati mari de hartie. Este o solutie eficienta, dar nu pentru toata lumea. Altii prefera sa realizeze proiectele de design pe o tabla de scris si apoi sa stocheze designul sub format digital cu ajutorul unor aplicatii concepute pentru luarea de notite, organizare, liste de sarcini si arhivarea lor, precum Evernote.