fbpx

24 7 Dental Clinic clinica stomatologica deschisa Non Stop in Bucuresti

Clinica 24/7 Dental isi propune sa reinventeze domeniul stomatologic printr-o gama variata de servicii si tratamente gratie nonconformisului ce o defineste inca de la cel mai mic nivel.
Ambientul prietenos caracterizat printr-o arhitectura unica si o paleta de culori calde alaturi de echipa noastra de specialisti reprezinta garantul performantei si al dezvoltarii pe piata de profil. Astfel, evitand fenomenul standardizarii, reusim sa realizam un intreg ansamblu de proceduri stomatologice cu asistenta permanenta in conditii de maxima igiena. Medicii nostri va stau la dispozitie la orice ora din zi si din noapte deoarece suntem antrenati sa facem fata cu succes oricarui tip de problema totul pentru un zambet luminos si cuceritor. Devotamentul si profesionalismul intregii echipe vine in completarea programului non-stop al clinicii alaturi de farmecul locatiei in care ne situam.
Deoarece suntem constienti de programul supraincarcat al pacientilor nostri, de stilul de viata agitat si din ce in ce mai scump, venim in intampinarea acestora cu preturi atractive de pana la 50 % reducere pe perioada noptii. Asadar ne propunem sa devenim un sprijin permanent evitand munca sub presiune si sa oferim celor mai multi dintre pacienti linistiea sufleteasca si implinirea personala de care au atata nevoie. Suntem incantati sa furnizam cele mai moderne tratamente stomatologice la cele mai inalte standarde in orice moment al zilei si noptii.