fbpx

24 7 Dental aduce mii de zâmbete pe fe_ele copiilor defavoriza_i

Dr. Lorelei Nassar, fondatoarea 24/7 Dental, cu peste 20 ani de experiență în medicina dentară, practicată la nivel internațional, este o susținătoare activă a mămicilor singure care au nevoie de ajutor. De câțiva ani, oferă sprijin Asociației ACSIS, pentru care inițiază constant proiecte creative ce au drept scop strângerea de fonduri.

“De câțiva ani sprijinim această fundaţie, cu drag pentru cei aflați în situații vulnerabile și din bucuria de a face bine. Am fost alături de femeile şi copiii din programele lor în câteva acţiuni şi m-a mişcat profund prezenţa lor, ceea ce fac pentru viaţă, bunul simţ şi căldura, recunoştinţa cu care primesc. ” declară Dr. Lorelei Nassar

Clinica stomatologică 24/7 DENTAL s-a alăturat cauzei ACSIS, iar una dintre primele acțiuni dedicate a fost oferirea de tratament stomatologic gratuit mamelor și copiilor integraţi în programele asociației. Dr. Lorelei Nassar, a desfăşurat, de asemenea, la sediul ACSIS, o acţiune de conştientizare în ceea ce priveşte importanţa întreţinerii igienei orale corecte a copiilor.

În vara anului trecut, clinica s-a implicat în realizare unei eveniment de strângere de fonduri. Piesa NOI 4 (în care au interpretat Maria Obretin, Ilinca Manolache, Marius Manole și Lia Bugnar, regia Dorina Chiriac) a adus alături, în cafeneaua Café Godot, iubitorii de teatru și artă ce și-au dorit să se alăture cauzei fundației. Fondurile centralizate din vânzarea biletelor au susținut programele de reintegrare socială a mamelor vulnerabile.

Cel mai recent eveniment a avut loc zilele acestea, la Manufaktura by Doncafe, unde Anda Dimitriu, finalistă la Vocea României, a susținut un concert caritabil pentru Asociația ACSIS. Toate donațiile efectuate atunci vor fi utilizate pentru a susține copiii crescuți de mămici singure aflate în dificultate. Participanții au avut ocazia să și vadă câteva dintre păpușile confecționate de acestea, în cadrul Atelierului de Creație ACSIS.

“Suntem recunoscători echipei 24/7 Dental Clinic pentru implicarea în cel de-al doilea eveniment de strângere de fonduri realizat în beneficiul asociației noastre și pentru încrederea pe care ne-o acordă în lupta noastră împotriva abandonului maternal. Împărtățim același deziderat: menținerea copilului în familia proprie este esențială pentru dezvoltarea durabilă nu doar a familiei ci mai ales a unei comunități sănătoase.” Georgiana Neuman, Director Dezvoltare ACSIS

Activitățile realizate de ACSIS țintesc spre a oferi o viață mai bună mamelor și copiilor prin proiecte dedicate. Acestea vizează dezvoltarea de competențe parentale, consilierea socială individuală, sprijinul pentru înscrierea copiilor în programe de educație și îngrijire, sprijinul material constând în produse alimentare și igienice, îmbrăcăminte și sprijin financiar, evaluarea vocațională și orientarea profesională, susținerea în urmarea/reluarea școlii și/sau cursuri de calificare profesională, formarea abilităților de accesare a ofertelor de pe piața muncii.