22 februarie Masa rotunda cu potențiali parteneri de informare din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor parohii și structuri non profit cu activitați

Institutul pentru Politici Sociale organizează miercuri 22 februarie 2012 la Centrul de Incluziune Socială București din Str. Prof. Petre Cumpănici nr. 8, Sector 3, București, între orele 12:00 – 14:00, masa rotundă a campaniei de informare „Promovarea incluziunii sociale și îmbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii”.
Evenimentul reunește potențiali parteneri de informare din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor – parohii și structuri non-profit cu activități social-filantropice.
În cadrul mesei rotunde va avea loc prezentarea unor modele de bune practici în promovarea incluziunii sociale și a participarii persoanelor vulnerabile pe piața muncii, realizate de Institutul pentru Politici Sociale alături de Asociația Vasiliada (Mitropolia Olteniei), Fundația Solidaritate și Speranță (Mitropolia Moldovei și Bucovinei), Fundația Filantropia (Mitropolia Banatului) și Asociatia Pro-Tinerete (Arhiepiscopia Alba Iuliei).
Proiectul „Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piața muncii a grupurilor vulnerabile” reprezintă o iniţiativă a Institutului pentru Politici Sociale de a uni eforturile împotriva excluziunii sociale atât din punct de vedere ecumenic (patru organizaţii ale Bisericii Ortodoxe şi o organizaţie a Bisericii Catolice), cât şi din punct de vedere al expertizei sociale (pe lângă organizaţiile Bisericilor fiind partenere şi două dintre cele mai reprezentative organizaţii pentru incluziunea romilor).

Persoană de contact:

Veronica Puiu – Responsabil PR
E-mail: veronica.puiu@politicisociale.ro
Tel.: 0757.115.351