2020 va fi anul antreprenorilor online care vor miza în servicii seo premium

17 iunie 2020
Autor:
Digital Metrics

Anul 2020 este siguranță cu siguranță anul internetului, dovadă că această pandemie de coronavirus a avut și ceva bun: familiarizarea unui număr extrem de mare de oameni cu oportunitățile pe care netul le poate aduce. Iar dacă ești afacerist și colaborezi cu agenție de marketing online bună, ai dat lovitura! 

Omenirea a descoperit în pandemie binefacerile internetului

Probabil că dacă ai fi explicat cuiva teoretic în 2019 cât de comod și chiar interesant, interactiv, este ca  faci cursuri online, să comanzi diverse produse și servicii pe net, nu te-ar fi crezut. Mai ales dacă persoana în cauză a depășit vârsta de 50 de ani și până acum a spus că internetul este pentru copii și nepoți, nu pentru aceia care deja se apropie de pensie sau chiar sunt de în această categorie de persoane.

Iată că nu este însă așa și că internetul poate să reprezinte și o șansă de a ieșit din izolarea socială impusă la orice vârstă.

Ce ar fi fost ca să fim închiși în casă chiar și cu un televizor care să ne furnizeze cele mai importante știri, dar fără posibilitatea de a putea comunica în voie și chiar a ne vedea pe un ecran de smartphone sau telefon. Tragediile ar fi fost mult mai mari decât au fost în această perioadă, panica mult amplificată.

Categoric, internetul a devenit un refugiu în fața nesiguranței pe care noul coronavirus Sars-Cov-2 a generat-o, iar oamenii de afaceri pot să depună mărturie în acest sens.

Lucrează cu o agenție de seo foarte bună și vei ieși întărit din pandemie!

Mai mult decât oricând, marketingul de căutare a devenit esențial în această perioadă, iar seo, adică o poziționare organică a unei afaceri digitale pe motoarele de căutare, a căpătat mult mai multă semnificație decât avea poate în urmă cu un an sau doi, când mulți se grăbiseră deja să afirme că seo a murit și i-au cântat prohodul. Iată că optimizarea web nu a dispărut nicidecum, ci doar s-a transformat pentru a ține pasul cu noile realități și provocări pe care mediul digital le-a ridicat în calea sa.

Antreprenorii și-au dat seama că a investi în mediul online este mult mai sigur, mai rentabil, decât era anterior, deoarece a crescut și numărul de utilizatori dintre care pot ca să fie selectați potențialii clienți.

Seo îi ajută ca să îi poată atrage pe site-urile lor de e-commerce, să le dea informații valoroase, sfaturi, tutoriale, așa îi pot apropia de brand și în cele din urmă le pot vinde produse și servicii după ce le au câștigat încrederea.

Nu are rost să mai investești nici tu atât de mult în offline (în panouri publicitare și broșuri) în condițiile în care rețelele sociale îți oferă oportunități crescute, iar dacă ești bine poziționat pe Google căutările utilizatorilor pe care îi vizezi sunt acelea care îi vor face pe cei din segmentul țintă ca să te găsească mai rapid.

Dacă în campaniile de marketing clasice tu cumva rămâneai în așteptare prin tot felul de afișe, panouri publicitare, de data aceasta nu tu îți cauți clienții, ci ei te caută pe tine, ceea ce schimbă cumva raportul dintre vânzător și client. Este vorba mai mult de un parteneriat, iar un parteneriat se bazează neapărat pe încredere și nu pe oferirea rapidă a unui produs ori serviciu unui număr de clienți, indiferent că vorbim de un bun fizic, de o consultanță sau de alt tip de serviciu.

Mai ales micile afaceri de familie, micile firme, chiar și freelancerii au acum o oportunitate fantastică de a se face cunoscuți printr-o poziționare foarte bună în căutările online.

Practicile seo reprezintă un mare ajutor. Plus că este bine să faci o colaborare pe termen mediu sau chiar lung cu o agenție de marketing online bună, precum Digital Metrics, deoarece astfel vei putea ca să ai garanția că vei obține la final rezultatele scontate.

Totul este să nu grăbești lucrurile, să nu vrei să se ardă etapele, să ai încredere în specialiștii de aici și să faci ceea ce ei te sfătuiesc.

Nimic nu egalează marketingul de conținut, marketingul prin email, oferirea de materiale cu un conținut relevant, în condițiile în care și comportamentul potențialilor clienți utilizatorilor de Google s-a schimbat în ultimele luni și cu siguranță nu va mai reveni la ceea ce s-a întâmplat anterior lui martie 2020.

Strategiile seo bine conduse generează rezultate pozitive pe termen mediu și lung

Pe bază de strategie se poate depăși acest moment pandemic și, împreună cu o agenție de marketing online bună, precum Digital Metrics, lucrurile vor fi favorabile pentru tine.

Iar afacerea ta în loc să falimenteze, așa cum se va întâmpla în mod cert cu vreo câteva zeci de mii sau chiar sute de mii de business-uri din România, va crește tot mai mult, iar tu, după ce vei trage linie și vei analiza ceea ce s-a întâmplat în 2020, o să te fericiți că ai luat decizia aceasta, să mizezi pe profesioniștii în domeniul seo de la Digital Metrics în drumul tău spre prosperitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram