2017 a fost anul în care Carbogaz și-a atins un set important de obiective strategice

15 ianuarie 2018
Autor:
TROMPETTE

Carbogaz, unul dintre cele mai dinamice lanțuri locale de benzinării, activ în București și Ilfov a încheiat anul 2017 cu un bilanț pozitiv în ceea ce privește îndeplinirea obiectivelor majore stabilite. Pe parcursul celor 12 luni ale anului trecut compania a reușit un progrese importante pe planurile diversificării serviciilor adiționale celor de vânzare și distribuție de carburanți, consolidării parteneriatelor cu rafinăriile, îmbunătățirea relației cu clienții și, cel mai important a demarat un proiect ambițios de dezvoltare în vederea creșterii acoperirii rețelei.

Diversificarea serviciilor adiționale a fost o preocupare permanentă pentru companie, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv în 2017 s-a mers pe extinderea ofertei magazinelor. Astfel, pe lângă oferta obișnuită din partea de cafenea și cea de magazin propriu-zis au fost introduse și perfecționate o serie servicii adiționale, gândite astfel încât să ușureze viața clienților. S-a dorit transformarea experienței unei vizite într-una dintre stațiile Carbogaz într-o pauză de la ritmul cotidian, pauză în care clientul să-și poată rezolva unele probleme, cum ar fi plata facturilor. De aceea a fost implementat serviciul de plăți prin terminalele ZebraPay. Aceste terminale permit, pe lângă plata facturilor și efectuarea altor tranzacții financiare. Acestui serviciu i s-a adăugat și cel de plată în trei rate prin Cardul STAR BT.

Consolidarea parteneriatelor cu rafinăriile a fost o prioritate în 2017 astfel încât să se îndeplinească angajamentul de calitate asumat în fața clienților. Prin comenzi constante, susținute de cererea manifestată în stațiile proprii Carbogaz s-a reușit menținerea unui volum care a demonstrat seriozitatea companiei în fața distribuitorilor. Prin menținerea volumului s-a reușit și un control mai bun al calității carburanților, achizițiile fiind făcute doar de la distribuitori verificați. Carbogaz s-a poziționat ca partener viabil, respectându-și angajamentele asumate atât față de distribuitori, cât și de clienți.

Demararea planurilor de extindere a fost proiectul major al anului 2017. Așadar, în 2018 urmează să fie deschise două noi stații de alimentare cu carburanți moderne pentru creșterea acoperirii rețelei. Cele două stații au fost poziționate în locații strategice, una în Tunari, iar cealaltă în Voluntari. Alegerea celor două locații s-a ghidat după principiile după care au fost aleze poziționările și pentru celelalte șapte stații ale rețelei, respectiv identificarea de zone emergente în care Carbogaz poate să-și consolideze poziția pe piața locală. Lucrările la una dintre cele două stații, respectiv la cea din Tunari, sunt într-o fază avansată, urmând ca inaugurarea să fie făcută în perioada imediat următoare. Stația din Voluntari va fi finalizată, la rândul ei, în primele luni ale anului în curs.

Anul 2017 a fost unul productiv pentru noi deoarece am reușit să îndeplinim obiective strategice importante. În 2018 vrem să ne păstrăm dinamismul din 2017, să ne creștem cotele de piață prin cele două noi stații și să construim în continuare. Cu siguranță vom veni și în 2018 cu propuneri interesante pentru clienții noștri.” a spus Diana Șerban, Director General Carbogaz.

Despre Carbogaz

Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de șapte stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților produse de calitate superioară și servicii prompte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram