2014 an

23 septembrie 2014

Pe piata vanzarilor de ambarcatiuni de agrement si echipamente nautice, sezonul 2014 poate fi considerat record! Numai in lunile de vara, cererea de caiace, echipamente de surf si accesorii pentru sporturile nautice s-a dublat fata de perioada similara a anilor precedenti.
“Numarul celor care practica sporturi nautice este in crestere, iar astfel de activitati presupun si un echipament corespunzator. Pe piata din Romania exista doar cateva companii specializate in comercializarea unor produse atat de nisate, motiv pentru care si graficul evolutiei comenzilor este destul de facil de realizat. De exemplu, pana anul acesta, aveam solicitari de maximum doua caiace de la o singura persoana. Acum, in sezonul estival, am avut comenzi de chiar 50 de ambarcatiuni”, puncteaza Catalin Campeanu, directorul general al companiei Barci in Bagaje.
Potrivit reprezentantului Barci in Bagaje, piata ambarcatiunilor de agrement a fost impulsionata atat de actiunile de promovare a sporturilor nautice organizate anul acesta pe lacurile din marile orase si pe litoralul Marii Negre, cat si de dorinta populatiei de a face cat mai mult sport.
“ Pana acum cativa ani, sporturile nautice nu erau atat de accesibile. Echipamentele costau foarte mult, iar locatiile in care puteai sa practici un astfel de sport erau limitate. In fiecare an insa, se inaugureaza baze noi de agrement, se deschid scoli de navigatie, caiac, wind-surf si Stand-up Paddle. Ceea ce demonstreaza ca apetitul pentru aceste activitati este in crestere. Ma astept ca anul viitor, vanzarile pe partea de ambarcatiuni de agrement precum si echipamente specializate sa fie cu cel putin 30% mai mari fata de acest sezon”, mai spune reprezentantul Barci in Bagaje.
Compania Barci in Bagaje este infiintata in anul 2008 si se plaseaza in top trei importatori si distribuitori de echipamente si accesorii destinate sporturilor nautice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram