2012 anul vanzarilor record la solutii pentru retail

19 decembrie 2012

Magister Software, producatorul suitei de programe SmartCash Retail Management System, una dintre cele mai raspandite solutii informatice pentru retail din Romania, si-a depasit anul acesta propriul record la vanzarea de licente software, cu 900 de unitati. O crestere de 27%, comparativ cu vanzarile din 2011, ce se inscrie, de altfel, intr-o evolutie constanta a furnizorului de solutii la cheie pentru retail.

Exceptand 2009, an cu rezultate slabe la vanzari pentru majoritatea companiilor din Romania, Magister a cunoscut, in toti cei 10 ani de activitate, o crestere moderata, dar constanta si durabila. Cu ajutorul retelei nationale de parteneri pe care si-a creat-o si dezvoltat-o constant incepand din 2004, furnizorul a instalat solutii la cheie in peste 4500 de magazine, la ora actuala, din intreaga tara. Saltul din acest an arata ca solutiile complexe pentru retail de la Magister si-au consolidat pozitia in preferintele comerciantilor. „Secretele“? Calitatea premium a produselor si suportul tehnic performant, la nivel national.

„Incheiem un an plin, dar fructuos pentru comertul tradițional, un an in care am sustinut magazine mici si mijlocii din toata tara, am derulat nenumarate proiecte si promotii si am participat la toate marile evenimente si targuri din domeniu. Ne bucuram sa constatam o evolutie pozitiva si in comertul rural, gratie noii retele de magazine in franciza LaDoiPasi, lansate de METRO Cash&Carry Romania – un proiect pe care cu mandrie il sustinem si noi. Multe magazine de acest tip, mici si mijlocii, aleg SmartCash RMS si datorita timpului scurt de implementare in retea; in 2012 putem spune ca am instalat solutia noastra in numeroase lanturi de magazine. Privim increzatori catre 2013 si ii asiguram pe comercianti ca le suntem alaturi cu tot suportul de care au nevoie pentru a-si imbunatati activitatea. La multi ani si la multi clienti fideli le uram noi!“, a declarat dl. Dor Bujor Padureanu, directorul general al companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram