fbpx

2 pizza la pret de 1 de Valentine s la Domino s

Indiferent care este persoana draga alaturi de care vei fi de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, sau ce tip de pizza preferati, Domino’s are o oferta grozava de care va puteti bucura impreuna: oricare doua pizza medii, la pret de una!

Ofertele ce vor fi disponibile pentru comanda online din magazinele Domino’s intre orele 11:00-23:00, includ produsele din categoria Traditional Domino’s Pizza, la 25 de lei, Famous Domino’s Pizza, la 28 de lei, si Special Domino’s Pizza la 33,50 de lei, dar nu sunt limitate la alegerea a doua pizza din aceeasi categorie.

Oferta este valabila pentru toate comenzile date online, indiferent ca se alege livrarea la locatie sau ridicarea produselor din magazin.

Pentru a comanda oferta creeaza-ti cont pe site-ul www.dominos-pizza.ro sau descarca aplicatia de pizza Domino’s potrivita pentru dispozitivul tau.

Magazinele Domino’s Pizza se gasesc acum in Romania in Bucuresti, dar si in Brasov, Ploiesti, Pitesti, Valcea, Giurgiu si Sibiu. Ariile de livrare ale magazinelor, impreuna cu programul si meniul fiecaruia se gasesc aici: http://www.dominos-pizza.ro/stores