14 Intrebari care te pot ajuta in selectarea constructorului potrivit

Selectarea constructorului potrivit este un pas cheie in calatoria care te va duce catre casa ta de vis.

Punand constructorilor cu care vei negocia viitorul proiect, urmatoarele 14 intrebari enumerate mai jos, te va ajuta sa te decizi in privinta constructorului pe care il consideri potrivit pentru proiectul tau, si iti va da incredere ca ai facut alegerea corecta pentru a demara lucrarile la noua ta casa.

Aceste intrebari te vor ajuta, de asemenea, sa intelegi mai bine etapele cheie, in procesul de constructie, si deciziile pe care le vei face, in parteneriat cu constructorul, pentru ca viziunea ta sa capete o forma finala.

De cati ani esti in aceasta afacere? Cate case ai construit?

Esti autorizat (daca este necesar), si asigurat?

Ce te diferentiaza de alti constructori? Care sunt cele mai importante beneficii ale caselor pe care le-ai construit?

Ce tip de garantie oferiti?

Poti sa-mi dai referinte de la cumparatorii unor case construite de tine? Detii in portofoliul propriu case construite de tine pe care le pot vizita? Daca nu, poti sa ma ajuti sa fac o programare pentru a vedea o casa pe care ai construit-o pentru un alt client?

Care sunt cele mai importante solutii de economisire a energiei, pe care le poti implementa in casele pe care le construiesti?

Construiesti bazandu-te pe propriile planuri si folosesti materiale de constructie obtinute doar din contractele de colaborare pe care le ai in desfasurare cu alte firme? Sau pot oferi propriul meu set de planuri?

Ce caracteristici standard includ casele construite de firma ta? Ce optiuni extra si upgrade-uri pot selecta?

Cine va supraveghea constructia casei mele? Pe cine ar trebui sa contactez cu orice fel de intrebare pe care as putea sa o am?

Cum si cand pot face modificari in proiect, inainte si in timpul constructiei?

Cum si cand va fi stabilit pretul final pentru casa mea?

Cat de des (si cand), voi avea acces la casa in timpul procesului de constructie?

Cat timp va dura constructia?

Care este procesul de inspectie a principalelor etape din procesul constructiei, si care este demersul pentru a rezolva posibilele probleme aparute in procesul de constructie, care trebuie sa fie corectate sau finalizate?

Pot exista si alte intrebari importante pe care simtiti ca ar trebui sa le punctati, asa ca nu ezitati sa le adaugati acestei liste. Cu toate acestea, expertii sunt de acord ca lista de mai sus este un bun punct de plecare pentru a selecta firma potrivita pentru a construi noua ta casa.

Felicitari! Te-ai angajat intr-o calatorie interesanta care te va conduce spre casa ta de vis. Pe masura ce progresul facut prin fiecare etapa parcursa: gasirea terenului, cumpararea lui, proiectarea si construirea noii tale case; va atinge cotele dorite de tine, te vei simti tot mai increzator in visul tau, dar nu te grabi sa consideri finalizat portofoliul cu firme de constructii pe care tocmai l-ai pus la punct si nu te grabi sa intri in contact cu ele, in vederea unei posibile colaborari, pentru ca o firma noua e pe piata din Romania, cu o echipa de profesionisti si cu o experienta castigata pe parcursul a zeci de ani, si care poate raspunde prompt tuturor intrebarilor pe care le ai, si te poate ajuta sa aduci la viata orice proiect casa pe care il ai, si chiar sa iti ofere ca exemplu si alte modele case, in cazul in care visul tau inca nu a capatat o forma foarte clara.

Sursa: http://proiectpedia.tumblr.com/post/128328143902/14-intrebari-care-te-pot-ajuta-in-selectarea