fbpx

11 idei de cadouri de nuntă unice și creative cu un buget redus

Când sezonul nunților este în plină desfășurare, poți cheltui o mare parte din bugetul tău personal sărbătorind mirii din viața ta. Desigur, cadourile sunt semne importante de dragoste pentru oamenii la care ții, dar vine un moment în care trec de la grație la taxa. Înțelepciunea convențională spune că ar trebui să cheltuiți aproximativ costul pe farfurie pe care mirii îl cheltuiesc pentru dvs. ca oaspete, iar aruncând o privire la un registru plin de porțelan fin și electrocasnice scumpe vă poate face să vă doriți ca nunțile să nu fie atât de mari. contează.

Lipsa banilor sau dorința de a evita cheltuirea excesivă nu ar trebui să vă împiedice să vă extindeți urările de bine către cuplul fericit. De fapt, probabil că sunt mai preocupați de faptul că participați la ziua lor cea mare decât de primirea unui cadou scump. Acestea fiind spuse, recunoașterea unei noi uniuni este importantă, așa că încearcă să găsești cadouri care să fie atent și nu va trebui neapărat să cheltuiești o mulțime de bani.

Cadouri de nuntă la buget redus

Nu este neobișnuit să particip la cinci sau mai multe nunți în fiecare vară, așa că este important să vin cu idei de cadouri gânditoare, ieftine și utile. Verificând aceste trei cerințe, pot fi sigur că mirii vor iubi cadoul meu, fără a fi nevoiți să plătească banii pentru un articol de înregistrare foarte scump. Iată câteva dintre cele mai bune idei pe care le-am cules pe parcurs, plus câteva cadouri atent pe care le-am primit pentru propria mea nuntă. Citeste si Cadouri de nunta – idei unice si creative.

1. Articole mici de registru

Mirii sunt în general încurajați să adauge o varietate de articole la prețuri diferite pentru invitații la nuntă ale căror bugete pot varia. Dacă există un record, aruncați o privire – s-ar putea să fiți surprins de câte articole mai mici și mai puțin costisitoare sunt acolo alături de aparatul de cafea de vârf și de porțelanul nou.

Ridicați câteva dintre articolele de registru la prețuri mai modeste pentru a crea un mic coș cadou pentru miri. Procedând astfel, păstrați un control mai bun asupra câți bani cheltuiți, iar cuplul fericit primește în continuare spatula, paharele de măsurat, vaza și coletul pe care și le-au dorit. Alți oaspeți pot renunța la aceste articole mai mici în favoarea unor cadouri mai atrăgătoare, făcându-l o situație de câștig pentru toate. Multe registre oferă acces online și deseori puteți sorta articolele după preț pentru a începe.

2. Lenjerie de pat brodata

Puteți cumpăra  prosoape  ,  fețe de pernă  și  cearșafuri  ieftine. Dar poți face și un pas mai departe ducând acele lenjerie de pat la o croitoreasă sau croitor care oferă servicii de broderie.

3. Cina sau desert pentru doi

Dacă nu dispuneți de numerar, împachetarea câtorva articole conexe mai mici poate face un cadou ieftin, mult mai atent și util. Îmi place ideea de a oferi cina sau desertul pentru doi ca o idee drăguță și ieftină de coș cadou. Iată câteva componente pentru fiecare.

Coș de cină:

  •  Pachet de paste uscate
  • Borcan cu sosul preferat de paste
  • Filtru
  • Lumânări  (lumânările sunt cele mai puțin costisitoare)

Coș cu desert:

  • Mix de brownie la cutie
  • Spatula de cauciuc
  • Linguri si pahare de joc  pe  masura
  • O pereche de mănuși  pentru  bucătărie
  • Vas de amestecare  mare

Puneți articolele într-un castron sau într-o strecurătoare și înfășurați-le în celofan transparent, fixând partea de sus cu o panglică. Cadoul ar trebui să coste mai puțin de 20 de eur, dar câțiva tineri căsătoriți care încep singuri vor fi cu siguranță recunoscători că vă gândiți la unele dintre produsele de bază de care vor avea nevoie după luna de miere. Pentru a o face mai specială și dacă aveți buget redus, adăugați o sticlă de vin  (sau o sticlă de desert sau porto la preț similar) în coșul de desert.

4. O invitație de nuntă înrămată sau fotografii

Un prieten drag mi-a oferit unul dintre cele mai prețioase cadouri de nuntă ale mele – o copie înrămată a invitației noastre de nuntă. L-a așezat într-o  cutie de umbră  și a adăugat ornamente, astfel încât să arate grozav atârnat pe peretele nostru. Am descoperit că, deși a fost cu siguranță un cadou amabil și dulce, a fost și unul dintre cele mai puțin costisitoare pe care le-am primit.

Cu o cutie umbra, poti lua invitatia pe care ai primit-o si creezi ceva ce mirii vor aprecia. Dacă nu ești sigur cum să plasezi invitația în interiorul casetei umbră,  consultă Pinterest  pentru idei grozave de înfrumusețare și configurare. Am făcut o căutare pe „cutie umbră pentru invitația de nuntă” care a returnat o mulțime de idei creative. Cu o după-amiază liberă și rechizite în valoare de aproximativ 25 eur, poți face un cadou de care știi că mirii se vor bucura mult timp.

Dacă nu aveți timp sau resurse pentru a pune laolaltă o cutie de umbră, ramele foto pline dulci și grijulii   pot fi un cadou ieftin, dar semnificativ. Puteți găsi rame pentru aproape orice buget, de la negru de bază la magazinul cu dolari până la modele mai elaborate sau clasice atunci când faceți cumpărături la un magazin de decorațiuni pentru casă. Poți lăsa ramele goale pentru ca mirii să posteze fotografii sau le poți umple cu imagini și chiar citate pentru a-i ajuta pe tinerii căsătoriți să comemorați ocazia.