10 modalitati de a-i cere mana

A cere mana partenerului nu mai este demult apanajul barbatilor. Si femeile o pot face. Descopera 10 modalitati originale pentru a-ti declara flacara iubirii.

Te invita la restaurant. Cand sunteti la desert, scoate o cutiuta eleganta, o deschide, capacul se ridica cu un clinchet si iti intinde un inel in timp ce soapte dulci te invaluie: “Iubito, vrei sa fii sotia mea?”. Haide sa iesim din schemele clasice. Si femeile se pricep sa-si ceara iubitii in casatorie. Dovada o aveti mai jos:

 • Stii sigur ca iubitul tau se duce pe stadion sa vada meciul Dinamo-Rapid? Ia cu tine doua prietene, o bucata de panza lata de 1 m si lunga de 10, un spray colorant si ocupati trei locuri mai in fata in tribuna unde este el. Apoi este simplu: iti confectionezi o frurnoasa banderola pe care imprimi cu sprayul colorat cererea in casatorie si o intinzi cu ajutorul prietenelor tale ca el sa o poata vedea in intregime. Risti sa perturbi putin meciul, insa o faci pentru o cauza nobila. Acest gen de cerere in casatorie se poate practica la fel de bine pe un teren de rugby, tenis, baschet, iar cele mai indraznete pot incerca si in loja de la opera.
 • Comanda-ti un tricou pe care sa scrie “Radu, te iubesc, hai sa ne casatorim” si inyita-I la restaurant. Cand ajungeti la desert iti scoti pulloverul. Este, oricum, mai original decat cutiuta cu inelul, nu-i asa?
 • Cumpara-ti doua pachetele de “post-it” (de preferinta in culori fluorescente). Scrie-ti cererea pe fiecare hartiuta in parte si lipeste-le peste tot prin casa, chiar si in pat. Va dura cam mult insa este imposibil ca el sa-ti spuna ca n-a observat nimic..
 • Singura sau cu ajutorul cuiva, fa-i o cerere draguta pe o pagina web, via o pagina personala, foarte personala. Pune-o ca pagina de inceput pe navigatorul lui. Efect garantat la proxima conexiune.
 • Daca ai acelasi dentist de 10 ani, este timpul ca acesta sa-ti faca un mic Fixeaza-i iubitului tau o ora pentru un detartraj, “pentru ca asa nu se mai poate”. In ziva cu pricina o vei inlocui pe asistenta doctorului. Pe urma tu esti cea care hotaraste momentul cel mai potrivit pentru declaratie. Daca te temi de un refuz, asteapta momentul in care medicul se pune pe treaba. Efect radical.
 • Comanda o eticheta speciala pentru o sticla din cel mai bun vin. Principiul este simplu: iti alegi eticheta (Podgoria “iubitule, vrei sa ne casatorim”) si apoi comanzi sticla la domiciliu. Nu uita indicatia: A se consuma in cantitati
 • Clasic, insa foarte eficient: sacrifica-ti rujul preferat scriind declaratia pe oglinda din baie. Este un fapt dovedit stiintific: reusita sigura.
 • Stabileste sa te sune la o anumita ora, timp in care vei schimba mesajul de pe robot cu cererea in casatorie. Cand suna, nu raspunde,
  asteapta sa se declanseze robotul. Sa speram ca va suna…
 • Dimineata, daca merge la serviciu pe acelasi drum, inchiriaza serviciile catorva omuleti sandwich-uri — si plaseaza-I, din loc in loc, in drumul lui. Este de la sine inteles ce mesaj vor purta acestia. Nu este deloc o cerere discreta, insa oricum toata lumea va afla intr-o buna zi…
 • Daca toate acestea ti se par prea complicate, prea costisitoare, prea nebunesti, daca crezi ca drumul cel mai sigur este cel cunoscut, nu iti ramane decat acelasi vechi restaurant. Insa, de data asta, tu esti cea care ofera inelul!