fbpx

10 imprimante HP Photosmart pentru fotografii pline de culoare

Juriul format dintr-un reprezentant Altex/Media Galaxy, fotograful Leonard Chioveanu (Agentia de Fotografie Imphoto – www.imphoto.ro ) si bloggerul Dan Dragomir (www.dandragomir.biz ) au selectat cele mai bune 10 fotografii care au indeplinit criteriile creativitatii, originalitatii si ale profesionalismului. Iar premiile au constat in cate o imprimanta HP Photosmart si un set de cartuse originale HP.
„Concursul mi s-a parut interesant din primul moment, eu si fiul meu fiind pasionati de fotografie. Iar culoarea face parte din viata, ne inconjoara si este in sufletul nostru. De aceea am si intitulat poza inscrisa in concurs <>, ideea fotografiei avand-o in momentul in care fiul meu isi pregatea creioanele colorate, tinand cont de tema concursului. De asemenea tehnologia de imprimare HP o folosim in mod curent, acasa, pentru editarea fotografiilor digitale.”, declara Ioan Cozea, unul dintre castigatori.
Castigatorii din Bucuresti care nu si-au ridicat inca premiile sunt asteptati la magazinul Media Galaxy din Baneasa Shopping City Bucuresti, iar celor din provincie li se vor trimite premiile prin reteaua Altex.
Fotografiile premiate, alaturi de inca 100 de fotografii inscrise in concurs, imprimate pe hartie foto HP, folosind imprimanta si cartuse originale HP, pot fi vazute in magazinul Media Galaxy din Baneasa Shopping City Bucuresti, precum si pe site-urile www.imphoto.ro, www.dandragomir.biz si www.altex.ro.