Agenda Bio #3 - Editie Detox

Bucuresti, Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu 46 (zona Piata Romana).
14.01.2017, ora 10:00 - 15.01.2017, ora 19:00

A treia ediție Agenda Bio va avea loc ȋn weekendul 14-15 ianuarie 2017 ȋn frumoasa clădire Casa Universitarilor Bucureşti. Ediția abordează subiectul DETOX, binevenit după perioada sărbătorilor de iarnă. Programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 19:00, ȋn ambele zile.
Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe gratuite, şi include degustări şi testări de produse.
Ȋn cadrul tȃrgului peste 50 de participanți ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.
Programul va cuprinde seminarii şi cursuri GRATUITE, de scurtă durată, pe diferite teme de mare importanță pentru integrarea unor obiceiuri sănătoase ȋn viața de zi cu zi. Veți afla informații şi veți vedea demonstrații pe subiecte precum gătit vegan sau raw-vegan, detox, alimentația potrivită pentru familia ta, cursuri pentru părinți, tehnici de relaxare prin meditație, desen sau dans şi multe altele. Programul acestora ȋl găsiți pe site.
Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro şi ȋn event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/673729409461831/

descarca fisier cu mai multe informatii

Organizator: ASCS EVENTS
Pentru cine am creat acest eveniment? Pentru cei atenti cu sanatatea lor, care cauta produsele si activitatile potrivite pentru ei si familia lor, DAR si pentru cei care doresc sa faca o schimbare in viata lor, sa invete sa traiasca mai sanatos; Pentru cei pasionati de spiritualitate, care stiu ca anumite practici le aduc linistea interioara si statea de bine, DAR si pentru cei care sunt inca in cautare de practicile potrivite pentru ei; Pentru cei interesati de dezvoltare personala si relationala Pentru parintii care vor sa se asigure ca au cat mai multe cunostinte pentru o crestere armonioasa a copilului lor pentru orice persoana care stie ca sanatatea se pastreaza, nu se reconstruieste, DAR daca este deja in situatia de tratare, stie ca remediile naturale sunt mai benefice pe termen lung pentru organism; pentru cei care cauta fericirea acolo unde este ea: in interiorul lor! DAR si pentru cei care au nevoie de putin ajutor in a o gasi.
agendabio.contact@gmail.com
agendabio.ro/
Cuvinte cheie: bio  conferinte  seminarii  sanatate  vegan  nutritie  
180 afisari