Bal Caritabil "Flori de Speranţӑ"

Cu bucurie și entuziasm în suflete vă anunțăm că ne-am unit forțele și împreuna cu toate cluburile Rotaract din București, avem onoarea de a vă invita în această primavară la prima ediție a Balului Caritabil "Flori de Speranță".

Concurs International de dans sportiv DanceMasters 2017

Vârful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la București pentru DanceMasters, cel mai așteptat concurs de dans din România!

Balul Bobocilor 2016

Balul Bobocilor reprezinta evenimentul anual organizat de catre asociatiile studentesti, pentru studenti, cu cel mai mare numar de participanti.

Stand-Up Comedy Sambata 10 septembrie Bucuresti

Daca e sambata, atunci e Stand-Up Comedy la Copper’s Pub. Sambata aceasta va vor face sa radeti cu gura pana la urechi Balboni Fulvio, Raul Gheba si Cristian Dumitru.

Cea de-a doua petrecere unicat #TheDate are loc ...

Accesul se face pe bază de brățara care poate fi achiziționată sunând la nr. 0760 552 503 și costă 40 de lei. Brățările nu se vând la fața locului, în seara evenimentului.

Stand-Up Comedy Sambata 21 mai Bucuresti

Vino sambata la Copper’s sa vezi un super show de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Te vor face sa razi cu gura pana la urechi Cristian Dumitru, Cristi Popesco zis si “Asta ar fi una dintre glume” si Codrut Keghes cunoscut ca DEzbractu’ de la Cronica Carcotasilor.

Stand-Up Comedy Sambata 7 mai Bucuresti

Samabata, pe 7 mai ne vedem din nou la Copper’s Pub de la ora 21

Stand-Up Comedy sambata 23 Aprilie Bucuresti ora 21

Sambata, 23 aprilie, Terasa Florilor ti-a pregatit un nou show de stand-up comedy marca Cristian dumitru & Friends.

Stand-Up Comedy Sambata 23 Aprilie @Copper’s Pub

Vino sambata incepand cu orele 19 sa vezi cel mai nou show de stand-up comedy marca, “cristian dumitru & freinds”. Alex Serban, Dezbracatu’ si Cristian Dumitru ti-au pregatit un show plin de UMOR nu GLUMA!

Stand-Up Comedy Sambata Bucuresti 9 Aprilie

Sambata 9 aprilie te asteptam la Copper’s Pub cu un nou show de stand-up comedy. Sub sloganul:”Umor Nu Gluma!” cei trei comedianti ce vor urca pe scena, Dan Marin, Alex Serban si George Bonea te vor face sa razai cu lacrimi si sa aplauzi pana ti se vor inrosi palmele. Rezervari si info la: 0372.705.933 sau la 0744.914.007

STAND-UP COMEDY SAMBATA 9 APRILIE TERASA FLORILOR

Sambata Terasa Florilor din Bucuresti te asteapta cu un nou show de stand-up comedy. Vino sa vezi doi dintre cei mai amuzanti comedianti din Romania, Alex Serban si Cristi Popesco. REZERVARI SI ALTE INFO LA:0755097931 / 0212530376

Stand-Up Comedy sambata 2 Aprilie Bucuresti

Sambata 2 Aprilie Copper’s Pub ti-a pregatit un spectacol de stand-up comedy in premiera in Romania. Vino sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy din Romania sustinut de Cristian Dumitru (unul dintre “pionierii” acestui gen de umor de la noi) Toma Alexandru (castigatorul unui concurs de stand-up comedy ce a avut loc la Comedy Store-Londra) si nimeni altul decat Catalin Dezbractu’ pe care l-ai vazut pana acum numai la Cronica Carcotasilor de la prima tv.

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 2 Aprilie

Sambata, 2 aprilie Terasa Florilor te invita din nou la o portie zdravana de ras. Vino sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy romanesc sustinut de Cristian dumitru si Balboni Fulvio.

Stand-Up Comedy Sambata 27 Februarie Bucuresti

Nu ai mai ras de mult cu pofta? Vrei sa uiti de stresul de zi cu zi? Nimic mai simplu, hai la Stand-up comedy. Unde? La Copper’s Pub (str. hristo botev nr 25) ca in fiecare saptamana. Cand? Sambata de la ora 20.

Stand-Up Comedy Sambata 20 februarie Bucuresti

Daca e sambata, atunci e stand-up comedy la Copper’s Pub. Sambata aceasta va asteptam din nou cu doua spectacole de la 20 si de la 23. Daca vrei sa vezi cel mai interactiv shoe de stand-up comedy atunci trebuie sa ti faci rezervare pentru sambata.

Stand-Up Comedy Sambata 13 Februarie Bucuresti-Show de Valentine’s ...

Daca ai ramas in pana de idei si nu stii ce cadou sa ii faci iubitei/iubitului de ziua indragostitilor te ajutam noi. Vino sa petreci alaturi de noi cel mai “funny” valentine’s day de pana acum. Sambata 13 februarie Copper’s Pub ti-a pregatit spectacolul de stand-up comedy “Terminati de Valentine’s Day” cu 5 dintre cei mai buni comedianti de la noi.

Stand-Up Comedy Sambata 6 Februarie Bucuresti

Sambata Copper’s Pub va invita sa radeti cu pofta la spectacolul de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Alaturi de Cristian vor mai fi prezenti Raul Gheba si Cata Dum.

Stand-Up Comedy vineri 5 februarie Bucuresti

Pe 5 februarie Restaurantul Adam deschide sezonul de stand-up comedy. Vino sa vezi cel mai interactiv show de acest gen marca Cristian Dumitru & Friends.

Stand-Up Comedy Miercuri 3 Februarie Bucuresti

Miercuri te asteptam la Shisha Pub din Regie sa vezi un show de stand-up comedy marca Cristian Dumitru &friends. Iti promitem de pe acum ca vei rade cu lacrimi la cel mai interactiv show de acest gen din Romania.

Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti

Pe 9 ianuarie sarbatorim Revelionul Comediantilor. Vino la Copper’s Pub (hristo botev nr 25) sa razi intr-o seara cat nu ai ras tot anul trecut alaturi de unii dintre cei mai funny comedianti din Romania. REZERVARI LA: 0787.655.884 SAU LA 0744.914.007