Lansare de carte "Prin cenusa de visuri"de O.G.Arion

Lansarea celui de-al patrulea volum al seriei Nemuritor

Deschidere oficiala UNIQUE FLOWERS

Cel mai inedit concept-store din Bucuresti.

Ziua Portilor Deschise la Scoala Elementara Bucuresti

Sambata, 20 februarie, de la ora 10, va asteptam la Ziua Portilor Deschise, eveniment organizat la Scoala Elementara Bucuresti SEB!

Sushi and Wine tasting wednesdays

Din 17 februarie, Distrikt 42 are placerea sa deschida seria de evenimente "Sushi Wednesday".

Internet-Magazin allExpress

Va Prezentam cel mai complex internet-magazin de utilaje si ustensile profesionale pentru orice tip de salon de infrumusetare.

Formare Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324

Cursul Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

În Culise se transformă și își schimbă ”look-ul”

Din această toamnă Teatrul În Culise ocupă mansarda din La Scena din Calea Călărașilor, colț cu Mântuleasa, pentru a duce mai departe gândul, visul și misiunea teatrului independent. Odată cu această metamorfoză, din 21 octombrie În Culise își schimbă imaginea din online și lansează noul website www.inculise.ro, într-o formulă îmbunătățită, mai accesibilă și user friendly, care îl pune pe spectator față în față cu actorul de pe scenă.

Happy day la MagazinePentruCopii

MagazinePentruCopii lanseaza ziua: "Happy Day!" Castigul este un cupon valoric pentru orice comanda lansata luni 19 octombrie. Mai multe detalii obtineti la operatorii www.MagazinePentruCopii.

Curs de actorie pentru copii

Copilul zilelor noastre are nevoie sa cucereasca noi spatii de expresie. Jocul este forma de explorare si de invatare cea mai la indemana, atat pentru copii, cat si pentru parinti – ca o metoda de educare eficienta. Scoala de Teatru Qfeel ii cheama pe copii la joaca, Sambata, 20 iunie - ora 10:00 , la Cursul Gratuit de Actorie pentru Copii.

Curs de Actorie si Improvizatie "Actul 1"

Trebuie sa fii prezent pe scena vietii tale. Vino sa inveti cum!

Apel Selectie participanti pentru un schimb de tineri ...

Asociatia Edulifelong caută 8 tineri din România (4 fete și 4 baieti) cu vârsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani, pentru a participa la un schimb de tineri in Tismana. Perioada de desfașurare a proiectului este 17-26 Iunie 2015 si va implica 48 de tineri si 12 lideri din 6 tari europene.

Impact direct, prin servicii sociale

Fundatia “Alaturi de voi” Romania va invita, in data de 19 mai 2015, la orele 11.00, la Iasi – Sala Galbena a Prefecturii Iasi si la Tg. Mures – Sala Grigorescu a Hotelului Continental, la lansarea proiectului „IMPACT DIRECT!” ce va fi implementat in Iasi, Constanta si Mures. Prin acest proiect, realizat in parteneriat cu CARITAS Norvegia, pe o perioada de 12 luni (1 aprilie 2015 – 31 martie 2016), se vor acorda servicii sociale pentru copii si tineri din grupuri vulnerabile, inclusiv cu dizabilitati, de etnie roma si afectati de migratie din judetele Iasi, Constanta si Mures.

Caravana Antreprenor aduce finanţarea de 10 000 euro

Caravana Antreprenor aduce finanţarea de 10 000 euro Caravana porneşte pe data de 11 mai spre sud-vestul Olteniei Cinci zile, cinci oraşe, 675 de kilometri Bucureşti, 8 mai 2015– OTP Consulting România, companie membră a OTP Group, şi Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, cea mai prestigioasă universitate tehnică din România dau startul caravanei de informare privind proiectul multi-regional “Antreprenor - idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia”.

O TEHNOLOGIE NOUA MARCHEAZA REVOLUTIA IN SHOPPING-UL ONLINE

Online-Online este o tehnologie Credius Invented, prima de pe piața românească ce permite creditarea 100% online a cumpărăturilor făcute pe internet. De la începutul lui 2015 ea este disponibilă pentru magazinele online ce operează în Romania, devenind în consecința disponibilă pentru clienții acestora, care pot cumpăra pe credit simplu și rapid, de pe canapeaua de acasă, orice bun de consum își doresc.

ATELIER DE PICTURA

ATELIER DE PICTURA CREION SI ACUARELA REZERVARI : 0728841793 ; 0723372807 office@artscenter.ro

ARTS CENTER

ARTS CENTER Club de activitati artistice si recreative pentru copii si adulti Adresa: STR. OCCIDENTULUI NR.11 Din aceasta saptamana s-a deschis “Arts Center”, centrul de arte pentru copii si adulti. Va asteptam zilnic in intervalul orar 10.00-21.00 la sediul nostru din Str. Occidentului nr.11, sa ne cunoasteti mai bine.

Chili Night Pikant Live Cooking

Chily Night Pikant & Live Cooking Show

Coaching for Now - Program de formare in ...

Aparut in anii ’70 in America psihologiei umaniste, Coachingul este una din creatiile absolut superbe, deoarece se adreseaza partii eminamente pozitive din noi: Coachingul inseamna a fi mai mult, a face mai usor, a realiza mai multe si a deveni o sursa de inspiratie pentru tine si pentru ceilalti.

Discovering Fabulous India

Discovering Fabulous India va invita să descoperim împreună India cu parfumul specific de iasomie si trandafir , cu aromele delicate, culorile intense, dansul vibrant si variata arta culinara.

Discovering Fabulous India

Discovering Fabulous India intr-o noua editie, Sambata 25 Octombrie la Taj Restaurant!