Festival du Chocolat

Festival du Chocolat – pilon de referință pentru industria ciocolateriei

Festival du Chocolat

Festival du Chocolat este un eveniment de referinta in industria ciocolateriei. Expozantii se pot inscrie in cadrul celor patru categorii: - ciocolata si produse din ciocolata - materii prime, ambalaje, ustensile pentru industriile ciocolateriei si cofetariei - tehnologie, echipamente - competitia cofetarilor

Diwali Festival

Diwali , Festivalul Luminilor @ Taj Restaurant

"MACHIAJUL ETNIC", de STEFANO ANSELMO

Seminar sustinut în cadrul Festivalului de machiaj Make-up Fest Sâmbătă 25 octombrie, 12.00 - 16.00, Palatul National al Copiilor Preţ seminar: 170 lei + tva

Alexandru Abagiu va invita la Make-up Fest!

Alexandru Abagiu

Romanian Fun Festival

Romanii nu-l prea mai citesc pe Caragiale. Nu prea mai zambesc, nu prea se mai bucura de cerul senin si parca si Buna ziua! au uitat sa-si mai spuna. Si totusi cerul e senin! Romanian Fun Festival vrea sa-i reinvete pe romani sa se bucure, sa ridice capetele din asfalt si sa-si zambeasca unul altuia, sa priveasca in sus catre cerul senin si sa danseze pe strada daca asa le vine intr-una din zile, sa fie liberi si fun si funny. Romanian Fun Festival se desfasoara in Bucuresti intre 2 si 6 aprilie 2014.

Mestesug de Halloween la Casa Altringen

Sâmbătă, 26 octombrie, atelier tematic de handmade la Casa Altringen!

Hollywood Music Stars Romania Festival

Hollywood Music In Bucharest

Hollywood Music Stars Romania Festival

Asociatia Culturala Mall4Art prezinta cea de-a treia editie a indragitului spectacol “HOLLYWOOD MUSIC STARS ROMANIA FESTIVAL” ce se va desfasura pe data de 1 NOIEMBRIE 2013, ora 20.00 la CINEMATOGRAFUL PATRIA

MAREA EVADARE - Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare“ ...

Un film de lung metraj, derulat timp de trei zile, 02-04 august, in poiana situata langa cabana Groapa Seaca, Muntii Parang! Actori principali pot fi toti cei care vor sa evadeze departe de orasele cu asfalt incins si zgo­mote asurzitoare, undeva in mijlocul naturii!

Ce faci vara aceasta? Ia-ti un concediu inedit: ...

Te provocam ca vara aceasta sa-ti petreci concediul altfel! Sa imbini plaja, marea, soarele cu sportul in aer liber: 7 zile de distractie, dans, aerobic, zumba, fitness, balet, concursuri pe nisip si in mare, petreceri, alaturi de oameni frumosi, care iubesc stilul de viata sanatos si miscarea. Accepti provocarea?

Sinaia gazduieste tabara de iarna a copiilor supradotati

Ce aduce nou tabara de iarna de la Sinaia anul acesta? Activitati care sa intareasca mesajul: \"Daca invata de mici sa experimenteze nemarginitul potentialului propriu, acesti \"pui de om\" vor ajunge adultii responsabili cu initiativa, asumare si creativitate.\" (organizator Ramona Paduraru)

La Taj Restaurant sarbatorim Diwali, Marti, 13 noiembrie

De departe cel mai stralucitor moment de sarbatoare in India, Diwali - Festivalul Luminilor celebreaza bucuria, fericirea, lumina si exuberanta.

Petreceti vacanta de iarna in Tabara de slabit, ...

Centrul de fitness Ars Nova din Oradea se alatura centrelor sportive care promoveaza un concept nou in tara noastra de petrecere a vacantei: Tabara de slabit. Vacanta poate reprezenta o oportunitate de a invata sa fim mai sanatosi si sa iubim natura. Asadar, in loc sa lenevim si eventual sa castigam kilograme in concediu, Ars Nova ne propune sa ne tonifiem si sa slabim, cu ajutorul unui program conceput de specialisti in sport, dieta si nutritie.

PRIMA EDIȚIE ARTFEST SAU… DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE CULTURĂ ...

În perioada 26 august – 9 septembrie vă așteptăm la Păltiniș, la prima ediție ArtFest, găzduită de Green Plaza - Pensiunea Rafael ****. În fiecare zi, timp de două săptămâni, organizatorii vă lansează provocarea de a schimba urbanul, cotidianul și aglomerația cu piese de teatru, concerte folk, jazz sau cafe concert, cu ateliere de filosofie și literatură într-un cadru natural „la înălțime”.

Santo António Night, Live la Grand Hotel Continental

No templo que é só do fado A alma é como um jardim Onde as flores dançam de lado Na ventania sem fim sau... Veniti alaturi de noi pe 12 Iunie pentru a va bucura de atmosfera plina de culoare a celebrului festival “Santo Antonió Night” chiar la voi in oras. Se spune ca daca nu vine Mohamed la munte, vine muntele la Mohamed. In aceasta seara ti-am pregatit surprize intr-un décor ce aminteste de strazile pictate in culorile culturii portugheze, si in acordurile muzicii Fado.

Japan Play Transylvania

Asociația culturală Kesenai ( Kesenai NGO), alături de Organizația Studenților din Universitatea Tehnică ( OSUT) și de Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca ( UTCN), organizează în perioada 28 – 29 aprilie 2012 festivalul Japan Play Transylvania. JPT este, după cum spune și numele, un festival dedicat culturii Japoniei, împărțită în două mari categorii: cultură modernă și cultură tradițională. Cultura modernă japoneză implică domenii precum anime, manga, muzică japozenă (J – pop și J – Rock) și gaming, pe când latura tradițională este axată preponderent pe cultură și artă( tradiții culinare, istorie, arte marțiale, haiku și multe altele). Pentru că cele două aspecte culturale prezintă diferențe însemnate, festivalul va avea două locații: Casa de Cultură a Studenților – considerată și locație principală, și Turnul Croitorilor din Cluj – Napoca. Casa de Cultură a Studenților va găzdui evenimentele legate de cultura modernă, iar Turnul Croitorilor va fi dedicat culturii tradiționale. JPT este primul festival de cultură Japoneză care are o strategie de promovare ambițioasă și o echipă tânără cu idei inovative.

FESTIVALUL TOAMNEI IN CLUB PIRANHA

Clubul Piranha va invita intre 16 Septembrie si 8 Octombrie la Festivalul Toamnei. Va asteptam la un festival al bunului gust, cu must, pastrama si muzica live de cea mai buna calitate. Un alt amanunt de maxima importanta, intrarea este libera.

PIZZA & PASTA @ BUCHAREST FOOD FESTIVAL

In perioada 16-19 iune se va desfasura in Parcul Tineretului cea de-a cincea editie a celui mai mare eveniment de cultura gastronomica din Romania, Bucharest Food Festival. La aceasta editie, tema principala va fi PIZZA & PASTA.

Momentu

Eveniment aflat la cea de a doua editie care integreaza intr-un spectacol grandios munca membrilor Asociatiei Momentum si nu numai in slujba celor 7 arte.